SHG:n vuosikokouksissa raamit vuodelle 2024 ja henkilövalintoja

SHG Oy:n syysyhtiökokous ja Ry:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin hotelli Korpilammella torstaina 30.11.2023. ​​​​​Kokouksiin osallistui kaikkiaan yli 60 osakasta ja jäsentä.

Kokouksiin saapui iso joukko jäseniä ja osakkaita. Kokouspaikkana toimi Hotelli Korpilammen auditorio.

Kokouksien esityslistoilla oli normaalit syyskokouksen asiat eli talousarvioiden ja toimintasuunnitelmien vahvistaminen kaudelle 2024 sekä Oy:n hallituksen ja Ry:n johtokunnan henkilövalinnat.

SHG Ry - jäsenmaksu ennallaan, #meidänkenttä jatkuu

Seuran jäsenmaksut pidettiin kokouksen päätöksellä ennallaan seuraavasti: aikuisjäsen 115€, opiskelijajäsen 55€, juniorijäsen 35€ ja ainaisjäsen 30€.

Vuoden 2024 toimintasuunnitelmasta nostettiin esille mm. meidänkenttä-kampanjan jatkaminen ja täydentäminen sekä nuorten ja nuorten aikuisten odotukset pelaamiselle ja jäsentoiminnalle.

Yhdistyksen johtokunnassa oli kaikkiaan neljä erovuorossa olevaa henkilöä, jotka kaikki kokous valitsi yksimielisesti uusille kolmivuotisille jatkokausille. Seuran puheenjohtajaksi valittiin Pia Vilmi, kapteeniksi Sami Kangas, naiskapteeniksi Sari Huuhtanen ja johtokunnan jäseneksi Markko Salminen. Lisäksi johtokuntaan valittiin uutena jäsenenä Aleksi Ahti, kesken kauden eroa pyytäneen Jorma Lammilan tilalle. Aleksin vastuulle tulee junioritoiminta. Johtokunnassa jatkavat senioritoimintaa vetävä Jari Petersen-Jessen ja Kehity golfarina -projektin vetäjä Pauliina Isomäki.

Ennen kokousta pidetyssä seuran tilaisuudessa Reino Aro palkittiin vuoden 2023 vapaaehtoisena. Pitkäaikainen SHG:n jäsen ja osakas Reino Aro on pelaajille tuttu mm. valvojan hommista, kilpailutoimitsijan tehtävistä ja aina paikalle tulevana talkoolaisena. Reiskaa kiitettiinkin erityisesti siitä, että mitä tahansa apua tarvitaankaan, Reiska kyllä tulee jos aikataulu sopii. Suuret kiitokset ja onnittelut Reiskalle SHG:n eteen tehdystä työstä!

SHG Oy vastikkeeseen pieni korotus, satsauksia kentänhoitoon luvassa

Osakeyhtiön talousarvio vahvistettiin ja hoitovastikkeen suuruudeksi päätettiin A-osakkeelle 850€ ja B-osakkeelle 1700€.

Toimitusjohtajan katsauksessa kuultiin että kenttien hoitotasoon, etenkin väyliin ja tiiauspaikkoihin, tullaan panostamaan enemmän jatkossa. Lyhyellä tähtäimellä ensi vuonna operatiivisessa kentänhoitotoimenpiteissä sekä pidemmän tähtäimen suunnitelmissa kun kenttien kastelua ja kuivatusta parannetaan. Yhtiön järjestämät osakeannit ovat onnistuneet erittäin hyvin ja tänä vuonna saimmme syksyn osakeanneista 70 uutta osakasta.

Henkilövalinnoissa hallitukseen seuraavalle kolmivuotis toimikaudelle valittiin Pasi Olenius sekä Jorma Lammila.

SHG Oy:n hallituksessa toimivat: Jouko Laitinen pj, Jarmo Leiniö vpj, Pasi Olenius, Jorma Lammila, Pia Vilmi, Topi Luostarinen, Pasi Niinikoski varajäsenenä sekä kaksi hallituspaikkaa täydentyy SHG Ry:n johtokunnasta heidän järjestäytyessään.


Vuoden 2023 vapaaehtoiseksi valittu Reino Aro.