Seniorien seuraottelumatka Poriin 21.-22.2024

Teimme SHG:n sennujen kanssa parin päivän retken Sastamalan - Porin seudulle. Porin golfkerhon sennujen kanssa oli seuraottelu torstaina 22.8. Kävimme edellisenä päivänä korkean paikan leirillä Pirunpellon kentällä Sastamalassa. Siellä oli tarkoitus lyödä huonot lyönnit pois ja hioa peli kuosiin. Pirunpelto on nimensä mukainen ja vaati monelta aika paljon palloja ja kärsivällisyyttä, mutta mieli korkealla, että huomenna kyllä onnistutaan. Ainoa onnistuja Pirunpellossa taisi olla Sari K, joka pelasi siellä loistavasti.

Yöksi menimme Noormarkun Ruukin Sahalaan, jossa huoneet tilavia ja viihtyisiä. Päivällinen nautittiin viihtyisässä ravintolassa. Miljöö koskineen, vanhoine sahoineen ja rakennuksineen oli vaikuttava, hyvin hoidettu ja viihtyisä. Olisi kiva tutustua alueeseen enemmänkin paremmalla ajalla.
​​​​​​​
Aamiaisen jälkeen suuntasimme toivoa täynnä Poriin. Koko aamun sateli vettä, mikä kuitenkin loppui ennen starttia. Porin kapteeni varoitti ennen pelin alkua märistä, paksuista ja pitkistä raffeista, joista palloa oli lähes mahdoton saada mihinkään. Tämä piti paikkansa, mutta raffien kanssa oli vaikeuksissa myös paikalliset. Meillä muutamilla peli kulki kohtalaisesti, mutta kuitenkin kotikentän turvin pokaali jäi Poriin, vieläpä aika selvin numeroin, mutta kyllä me heille näytetää sitten ensi vuonna. Valmistautuminen on jo alkanut. Torkkelin Matilla oli erittäin hyvä strategia sen toteuttamiseen.

Porilaisten tulosten keskiarvo oli 30,3 ja meidän 23,6.
Tässä vielä joukkueiden kärkikolmikot
​​​​​​​(sija, nimi, slope, pisteet)

Pori:
1. Maarit Lepomäki (17) 38,
2. Irma Kiilunen (28) 36,
3. Mikko Koivunen (17) 35
SHG:
4. Leena Tillgren (22) 34
10. Jyrki Lehto (8) 31
15. Sari Huuhtanen (14) 28