Pohjantähdestä SHG:n uusi finanssialan kumppani

Tänä kesänä aloitettu yhteistyö vakuutusyhtiö Pohjantähden kanssa on lähtenyt positiivisissa merkeissä käyntiin. Toimitusjohtaja Jarkko Raski on tyytyväinen uuteen kumppaniin ja toivoo, että Pohjantähti löytää yhteistä säveltä myös SHG:n pelaajien kanssa.

Pohjantähti on tullut viime vuosina vahvasti myös pääkaupunkiseudulle.


"Omat kokemukseni Pohjantähdestä ovat olleet tähän saakka erinomaiset," Jarkko Raski toteaa.

"Toisen osapuolen tavoitteiden ymmärtäminen ja samankaltaisten arvojen jakaminen on yritysten välisessä kumppanuudessa keskeistä. Keskustelut Pohjantähden ihmisten kanssa osoittivat nopeasti, että meidän oli helppo löytää yhteinen sävel. Uudenmaan alueen yritysmyynnnin franchise-yrittäjänä toimivan Vesa Voutilaisen kanssa on ollut helppoa tehdä yhteistyötä ja Vesa on jo ehtinyt tutustua kenttiimme ja yhteisömme toimintaan."

Pohjantähden liput liehuvat Lakiston lähipelialueella

Tavallinen pelaaja huomaa Pohjantähti-yhteistyön parhaiten Lakiston lähipelialueella, jossa liput liehuvat Pohjantähden merkeissä. Lippuihin on kirjattu yrityksen keskeisin viesti: "Ihmisen kokoinen vakuutusyhtiö".

Toimitusjohtaja Raski toteaa, että lupaus on vaikuttanut aidolta ensikohtaamisten perusteella.

"Tässä on samanlaista makua kuin yhteistyössämme Oma-SP:n kanssa. Ollaan kokoluokaltamme yhteensopivia ja sen myötä päästään juttelemaan ja sopimaan asioista todellisten päättäjien kanssa. Tykkään myös siitä, että molemmat finanssikumppanimme ovat aktiivisia palvelujemme käyttäjiä. Sen myötä tullaan yhä paremmin tutuiksi."

Lakiston lähipelialue avattiin tälle kesälle täysin uudistuneena. Nyt sen griineilla hulmuavat Pohjantähden liput.

Pohjantähti järjestää tapahtumia SHG:n jäsenille, sekä asiakkailleen Luukissa ja Lakistossa

Yhteystiedot Pohjantähden vakuutusasiantuntijoihin löytyy myös Lakiston rangelta.

Pohjantähti toimii 28.9 Luukissa pelattavan bestball parikisan nimikumppanina. Paikalla Luukissa tulee olemaan SHG:n oman väen lisäksi Pohjantähden henkilökuntaa. Tarkoituksena on, että jäsenemme pääsevät tutustustumaan kilpailun ohessa tarkemmin Pohjantähden palveluihin ja henkilöihin, jotka auttavat vakuutusasioissa.

"SHG:n pelaajat toivotamme tervetulleiksi Pohjantähteen. Jos arvostaa ihmislähtöistä vakuutuspalvelua, olemme juuri oikea valinta Vesa Voutilainen toteaa.

Pohjantähti järjestää myös ison tapahtuman olemassa oleville asiakkailleen Lakistossa tiistaina 6.8. Vesa Voutilainen uskoo, että puitteet ja palvelu tulevat miellyttämään heidän asiakkaitaan.

"Lakisto tarjoaa rennot ja monipuoliset puitteet yritystapahtumalle. Aiomme luonnollisestikin hyödyntää lähipelialuetta osana tapahtumaamme. Klubin ravintolassa on mukava tunnelma ja omat kokemukset ruuasta ovat olleet erinomaiset."


Pohjantähti palvelee henkilö- ja yrittäjäasiakkaita pääkaupunkiseudulla

Jos olet kiinnostunut Pohjantähden palveluista, käy tutustumassa niihin Pohjantähden verkkosivuilla tai ota yhteyttä pääkaupunkiseudun asiantuntijoihin henkilökohtaisesti.

Yritykset/Yrittäjät: Pohjantähti franchise-yrittäjä Vesa Voutilainen 040 8330888

Henkilöasiakkaat: Pohjantähti franchise-yrittäjä Jukka Hämäläinen 040 7555366