Muutos kenttien aukeamisjärjestykseen - myös talkoot vaihtavat paikkoja

Lumien sulamistilanteen vuoksi kenttien aukeamisjärjestykseen on tullut muutos. Aiemmin ilmoitetun 22.4 Luukissa pidettävien talkoiden sijaan talkoot ja talkookisa järjestetäänkin samalla 22.4 päivämäärällä Lakistossa.

Kevät on kentillä edennyt siten, että lumien sulamistilanne on selvästi parempi Lakiston kentällä. Luukissa kylmät yöt ovat vaikuttaneet vielä suojaisammissa paikoissa niin, että lunta on maassa paikoitellen vielä jonkin verran odotettua enemmän.

Tämän johdosta 22.4 pidettävät talkoot ja talkookisa siirtyvät Luukin puolelta Lakistoon. Näin ollen myös Lakiston kenttä aukeaa kaikille pelaajille ensin su 23.4. Huom! Kaikki jo varatut lähdöt Luukin kentälle aikavälillä su 23.4-la 29.4 tulevat automaattisesti siirtymään Lakiston puolelle. Pelaajien ei siis itse tarvitse tehdä varauksia uudelleen.

Klubitalo Lakistossa aukeaa talkoiden yhteydessä la 22.4. Lakiston klubitalon aukioloaika on huhtikuussa klo 9.00-21.00. Caddiemaster palvelut ovat avoinna Lakistossa lauantaista lähtien huhtikuun loppuun asti klo 9.00-16.00.

Huomioithan, että yöpakkasten mahdollisuus on kentän auettua vielä olemassa ja on mahdollista, että kenttiä ei päästä avaamaan heti aamulla klo 7.00. Mikäli kenttää joudutaan pitämään aamulla kiinni pakkasen vuoksi, tästä tulee ilmoitus SHG:n kotisivujen info-boxiin viimeistään 6.30 aamulla. Huom! Jos kenttää joudutaan pitämään suljettuna aamusta pakkasen vuoksi, aamun varatut lähdöt ennen kentän kentän aukeamista peruuntuvat, eivätkä siirry eteenpäin!

Luukin talkoot ja talkookisa siirtyvät pidettäväksi viikkoa myöhemmin la 29.4. Samalla aukeavat Luukin klubiravintola ja caddiemaster palvelut.