Muutoksia jäsenlaskutukseen - lue ohjeet

Jäsenmaksujen laskuttajataho muuttuu ja jatkossa lasku tulee taas Suur-Helsingin Golf ry nimissä. Helpota arkea ja varmista oikeat maksutiedot tilaamalla e-lasku verkkopankkisi kautta.

Kuluvan vuoden jäsenlaskut lähetetään kaikille seuran jäsenille 17.1.2024. Laskuttajatahona on jatkossa Suur-Helsingin Golf Ry. Myös seuran laskut voi vastaanottaa e-laskuna. E-lasku tulee kuitenkin tilata erikseen sekä Oy että Ry tahoilta. Laskut lähetetään muussa tapauksessa sähköpostitse tai paperisena postitse.

E-laskun tilaaminen

Voit tilata e-laskun verkkopankissasi e-laskuttajan nimellä, tilinumerolla tai y-tunnuksella. Lisäksi tarvitse tunnistetiedoksi WiseGolf asiakasnumerosi. Tämän löydät helpoiten aiemmin saamistasi laskuista, jotka löytyvät omista tiedoista. SHG Oy ja Ry laskuttajien tiedot:

Suur-Helsingin Golf Oy (0859019-9)

FI28 4108 0011 3444 16


Suur-Helsingin Golf Ry (0530718-3)

FI81 4108 0011 3444 32


Asiakasnumerosi löydät, kun kirjaudut kotisivuillamme www.shg.fi yläreunasta sisään WiseGolf tunnuksillasi. Kirjauduttuasi yläreunasta oman nimen alta löytyvät omat tiedot ja laskukansio. Laskun yläreunasta löydät asiakasnumeron. Jos olet tilannut jo e-laskun Oy:lta, niin näet asiakasnumerosi myös siitä sopimuksesta. Asiakasnumero on sama Oy:n ja Ry:n tilauksissa. Voit tiedustella asiakasnumeroasi myös toimistolta. Huom! Asiakasnumero EI ole sama kuin jäsennumero.

Verkkoselaimen kautta kirjautumalla pääset näkemään laskukansion, josta löytyy vanhat saapuneet laskut. Laskusta löydät asiakasnumerosi. Kirjautuminen tapahtuu sivuilla www.shg.fi WiseGolf tunnuksillasi.

Maksutavat ja maksuaika

Jäsenlaskujen osalta maksutapana käy ainoastaan tilisiirto laskun tiedoilla. Seuran jäsenmaksua EI voi maksaa liikuntaeduilla.

Suur-Helsingin Golf Oy:n lähettämiä vastike-ja pelioikeuslaskuja voi maksaa liikuntaeduilla osittain tai kokonaan.

Jäsenlaskuissa on 28 päivän maksuaika ja eräpäivä on näin ollen 14.2.2024. On hyvä ilmoittaa toimistolle, jos haluaa päättää jäsenyyden, jotta saamme laskun poistettua ja asetukset kuntoon. Jäsenlaskuja ei siirretä perintään, mutta jäsenmaksu tulee olla maksettuna viimeistään ennen ensimmäistä pelikierrosta. Sähköinen jäsenkortti e-Birdie aktivoituu vasta kun maksu on suoritettu.

Jäsenyys päätetään automaattisesti kesäkuun loppuun mennessä, jos maksua ei ole suoritettu.