Mid Tour pelattiin Lakistossa 12 - 13.8

Kansallinen Mid Tour pelattiin huippuhienossa säässä Lakiston kentällä viikonloppuna 12-13.8. Kenttä haastoi pelaajat todenteolla ja Lakiston kenttä keräsikin pelaajilta kehuja etenkin huippukuntoisten viheriöiden osalta.

Lakiston huippukuntoinen kenttä haastoi pelaajia tänä viikonloppuna, kun ainoastaan voittaja pelasi kokonaistuloksen alle parin. Kentän kunto sai kehuja etenkin onnistujilta, joista yksi oli voittaja Henrik Kontro (70-71, -1). Peuramaan Kontro, sekä monet muut olivat sitä mieltä, että kenttä on haastava, mutta hyvin kisakentäksi soveltuva.

”Voittotulos tyydytti, tää on ollut aina itselle tosi haastava kenttä kun paras tulos taitaa olla täällä -2. Griinejä on vaikea lukea ja pinnat ovat kovat niin ei ole helppoa lähestyä. Nyt onnistuin nämä kaksi päivää ja sen takia tässä (voittajan haastattelussa) ollaan nyt”, totesi voittaja kierroksen jälkeen.

Kilpailun kakkossijasta käytiin tiukka kamppailu Viipurin Golfin Jonne Asikaisen (73+70, +1) ja Peuramaa Golfin Väinö Leppäniemen välillä (71+72) +1, joka ratkesi Asikaisen hyväksi paremman viimeisen kierroksen turvin.

Kentän haastavuudesta kertoi myös tulokset, kun Kontron ja Asikaisen lisäksi ainoa joka pelasi kierroksen alle kentän parin (71) oli Joona Mäenpää, joka takoi sunnuntaina hurjan 67-lyönnin kierroksen (-4).

SHG:n pelaajista sunnuntaille selvitti tiensä viisi pelaajaa, joista Lakiston kentän viheriöt ottivat myös selkävoiton. Joni Viiri ( 73+83) T31, Lauri Linna (78+79) T33, Jere Lunttila (82+80) T46 ja Lauri Viitala (79+85) T51.

SHG:n kilpailukausi jatkuu ensi viikolla kun ratkaistaan kauden 2023 SHG yleisen sarjan mestaruudet lauantaina Luukissa ja sunnuntaina Lakiston kentällä.


Lopputulokset


Kuvassa vasemmalta: Jussi Sahravuo 4., Väinö Leppäniemi 3, Henrik Kontro 1., Jonne Asikainen 2.