SHG:n miesten ja naisten mestaruudet ratkeavat tänään. Tule paikan päälle katsomaan.

Ratkaisukierroksille lähdetään puolen päivän jälkeen. Viimeiset ryhmät starttaavat kolmen nurkilla. Suurin piirtein samoihin aikoihin katamme klubille mestaruuskakkukahvit ja Burhan alkaa tarjoilla grillistä herkkuja. Kisatunnelman voi kokea vain paikan päällä. Tule katsomaan ja kannustamaan!

Kisa alkaa jo aamulla, MestisFestis klo 16 alkaen

Aiemmin heinäkuussa on jo pelattu ikäkausisarjat miehet 80, 70, 60, 50 ja 25 vuotta sekä juniorit. Sunnuntaina 20.8. ratkaistaan SHG:n yleiset mestaruudet miesten ja naisten sarjoissa. MestisFestiksessä juhlistetaan kaikkien mestaruuskisasarjojen parhaita ja jaetaan heille mitalit.

Juhlaan kutsutaan mukaan kaikkien kisasarjojen osallistujat ja sunnuntain kisoja seuraamaan saapuva yleisö.

Yleisten sarjojen viimeinen kisapäivä alkaa sunnuntaina 20.8. aamuvarhain ja mestaruudet ratkennevat iltakuuden tienoilla. MestisFestiksen tarjoilut käynnistyvät viimeistään klo 16 ja iltapäivän aikana jaetaan mitalit kaikkien mestaruuskisasarjojen parhaille. Mitalienjako ajoitetaan sunnuntain kisan päättymisen mukaan.

Tarjolla on Burhanin grilliherkkuja ja kakkukahvit. Tarjoilu on maksuton.

Tapahtuma on maksuton, ilmoittaudu etukäteen tarjoilujen vuoksi

Jotta osaamme varautua riittävillä tarjoiluilla, ilmoittaudu ennakkoon alla olevalla lomakkeella. Ilmoittauduthan, olitpa paikalla kisaajana tai yleisönä. Tarjoilutilausten vuoksi toivomme ilmoittautumiset viimeistään tiistaina 15.8.

Jos et ehtinyt ilmoittautua, olet silti tervetullut paikan päälle kisatunnelmaan.

Tervetuloa!

20.08.2023 16:00 - 20:00
Lakisto