Luukin klubitalolle avataan OmaSp- Lounge.

Olemme laajentaneet yhteistyötä pitkäaikaisen pääyhteistyökumppanimme OmaSP:n kanssa.

Luukin klubitalolle avataan OmaSP- Lounge.

OmaSp tarjoaa Luukin klubitalolla kahvit kaikille pelaajille aina jokaisen kuukauden ensimmäisenä maanantaina alkaen 1.5.2023

SHG ja OmaSp ovat tehneet tiivistä yhteistyötä jo useamman vuoden ajan. Yhteistyö on ollut erittäin toimivaa ja mielekästä molempien osapuolten kannalta. SHG:n ja OmaSp:n arvot kulkevat käsi kädessä ja yhteistyöhön on ollut helppo löytää oikeat ja toimivat yhteistyön mallit.

"Olemme olleet erittäin tyytyväisiä SHG:n kanssa tehtyyn yhteistyöhön viimeisten vuosien aikana. Perinteinen sponsorointi, jossa tuetaan jonkin urheiluseuran toimintaa suoralla rahalla ei ole enää nykypäivää, vaan pyrimme siihen, että yhteistyön tuloksia pystytään mittaamaan konkreettisilla tuloksilla. SHG:n kanssa tehty yhteistyö on tuonut uusia, tyytyväisiä asiakkaita pankkiimme ja on ollut helppo päätös jatkaa hedelmällistä yhteistyötä myös tulevina vuosina" -Markus Souru, OmaSp aluejohtaja.

Yhteistyön uutena, näkyvimpänä elementtinä on Luukin klubitalolle avattava OmaSP- Lounge. Loungesta löytyy tietoa mm. OmaSp:n toiminnasta ja henkilöstöstä. Tämän lisäksi OmaSp tulee myös tarjoamaan kahvit kaikille pelaajille Luukissa aina kuukauden ensimmäisenä maanantaina touko-syyskuun ajan. Kahvit voi noutaa Luukin klubiravintolasta.

OmaSp jatkaa edellisten vuosien tapaan myös OmaSP Scramble- kilpailuiden nimikkokumppanina ja on muutenkin vahvasti mukana SHG:n toiminnassa SHG:läisten omana pankkina.