Lähtöaikojen peruuttaminen/no show-käytäntö

Lähtöajoille on ollut jälleen tällä kaudella paljon kysyntää SHG:n kentillä. Jotta lähtöajat saadaan mahdollisimman tehokkaasti pelaajien käyttöön, muistathan peruuttaa lähtöaikavarauksesi minimissään 3 tuntia ennen lähtöaikaasi, mikäli et pelaamaan pääsekään.

Lähtöajan pääsee 3 tuntia ennen lähtöaikaa peruuttamaan itse Wisegolfin varauskalenterin kautta tai olemalla yhteydessä caddiemasteriin.

No show-käytäntö: Mikäli pelaaja ei ole peruuttanut lähtöaikaansa, eikä myöskään varatulle ajalle tule pelaamaan, tullaan näissä tapauksissa lähettämään pelaajalle no show-maksu, joka on pelioikeutetun osalta 30 € ja vieraspelaajan osalta greenfeen hinta.

Valvojat tekevät kenttävalvontaa päivittäin ja tarkkailevat myös, että käyttämättömiä lähtöaikavarauksia ei ole kentille päässyt syntymään.

Lähtöaikojen vahvistamisen on Wisegolf appin kautta päässyt viime vuodesta lähtien tekemään itse. Lähdön vahvistamisen Wisegolf appin kautta pääsee tekemään tuntia ennen lähtöä. Lähtöaika on vahvistettava itse appin kautta tai ilmoittautumalla caddiemasterille.