Lähdöt kentillä pakkasaamuina

Syksyn edetessä ja ilmojen kylmetessä on taas mahdollisuus pakkasaamuille. Otathan tämän huomioon varatessasi aamupelejä loppukaudesta.

Mikäli kenttiä joudutaan pitämään kiinni pakkasaamuina jäässä olevan nurmen takia, varatut peliajat peruuntuvat eivätkä siirry eteenpäin.

Pakkasaamuina kenttien ollessa suljettuna laitamme tästä infon kotisivuillemme mahdollisimman nopeasti. Koitamme myös tiedottaa kentän arvioidusta aukeamisajasta. Tarkastathan siis kylmän yön jälkeen tilanteen, ennen tuloasi kentälle.

Jäiselle kentälle ja harjoitusalueille meneminen on ehdottomasti kielletty! Jäisellä ruoholla liikkuminen tuhoaa ruohon solukon ja ruoho kuolee. Jäljet tästä näkyvät pitkään. Kentälle saa lähteä vasta tähän luvan saatua.

Pidäthän myös mielessä, että Luukin ja Lakiston kentillä on varsinkin aamuisin usein muutama aste kylmempää, kuin esim. Kehä 3:n sisäpuolella. Eli mikäli kentälle lähtiessäsi lämpömittari on vain parisen astetta nollan yläpuolella tai joudut raspaamaan auton ikkunoita on hyvinkin todennäköistä, että kentät ovat vielä aamulla kiinni.
Syksyn edetessä pakkasaamujen mahdollisuudet kasvavat