Lähde 6.-9.9. klubimatkalle Ahvenanmaalle, pelaa kaikki kentät

Nyt on mainio tilaisuus bongata Ahvenanmaan upeat kentät. SHG:n syyskuisella klubimatkalla pelataan ne kaikki kolme: Eckerö Golf ja Ålands Golfklubin molemmat kentät Kungsbanan ja Slottsbanan. Matka järjestetään perjantaista maanantaihin 6.-9.9. Se toteutetaan, kun saadaan riittävä määrä lähtijöitä kasaan. Ilmoittaudu mukaan torstaihin 8.8. mennessä.

Klubimatkan isäntänä toimii kapteenimme Sami Kangas. Hän on viimeksi pelannut Ålands Golfklubbenilla parikymmentä vuotta sitten - siis paljon ennen kenttien perusteellista remontointia. Nyt kapteeni on innoissaan mahdollisuudesta päivittää kokemus tähän päivään ja pelata samalla reissulla kaikki Ahvenanmaan kentät. Myös viime vuonna ranking TOP10 kenttien joukkoon nousseet molemmat Slotts- ja Kungsbana kiehtovat ajatuksena. Matka on suunniteltu niin, että perjantaina verrytellään ensin alle Eckerö Golfin kenttä.

"Pudistellaan matkan pölyt harteilta ja käydään viikonloppuna katsastamassa Ahvenanmaan helmet", Sami toteaa. "Perjantai on tiivis päivä, mutta lauantaina ja sunnuntaina jää hyvin aikaa myös muulle yhdessäololle ja vapaa-ajalle."

Tutustu matkalla pelattaviin kenttiin



​​​​​​​Lähtö junalla Helsingistä ja paluu laivalla Helsinkiin

Reissu kestää kaikkineen vähän neljättä päivää.

Lähtö perjantaiaamuna (klo 05:28) Turkuun junalla, kyytiin voi hypätä junan pysähdyspaikoilta. Turun satamasta klo 8.45 laiva Ms. Amorella Maarianhaminaan, jossa ollaan perillä klo 14.10. Laivamatkan aikana nautitaan aamiainen ja lounas. Perjantaille on tiiajat siten että kentälle siirrytään suoraan laivalta ja kierros ehditään pelata valoisan aikaan. Kierroksen jälkeen majoitutaan Maarianhaminassa hotelli Savoyhin.

Viikonloppuna pelataan Kungsbanan ja Slottsbanan.

Paluulähtö Ms. Cinderellalla Maarianhaminasta Helsinkiin sunnuntai-iltana klo 23.25. Maanantai-aamun amiaisbuffet sisältyy hintaan. Perillä Helsingissä ollaan maanantaina klo 10.10.

Majoitus Savoy-hotellissa Maarianhaminan keskustassa

Matkan aikana ehdit tutustua myös Maarianhaminaan, sillä majoituspaikkamme on ihan kaupungin keskustassa. Jos virtaa riittää golfkierrosten jälkeen, kaikki kaupunkilomasen aktiviteetit ja riennot ovat ulottuvillasi. Tutustu hotelliin oheisesta linkistä.

Majoitukseen sisältyy hotellin aamiainen.


HINTA

595 € / hlö kahden hengen huoneessa

695 € / hlö yhden hengen huoneessa


Hinta on erittäin kilpailukykyinen Ahvenanmaan golfreissuksi. Huomaa, että se sisältää kolme greenfeetä, kaksi hotelliyötä ja paluumatkalla laiva tuo mukavasti Helsinkiin saakka! Matka järjestetään yllä olevaan hintaan, kun saadaan 20 osallistujaa. Matka voidaan toteuttaa minimissään 12 henkilölle, mutta jos ryhmä jää alle 20 hengen, hinta nousee ylläesitetystä, maksimissaan noin sadan euron verran.

Tutustu alta tarkempiin aikataulu- ja hintatietoihin ja ilmoittaudu mukaan. Ilmoittautumiset 8.8. mennessä.

Lisätietoja saat myös suoraan kapteeni Sami Kankaalta, puh. 041 545 6462.

Slottsbanan on rankattu Euroopan parhaiden kenttien joukkoon. Se sijaitsee Kastelholman linnan naapurissa, luonnonkauniissa maisemissa.