Kisat ja tapahtumat viikolla 30

Viikkistä tiistaina Luukissa ja tälle vuodelle uutena kisana kalenteriin tullut Lakiston Mini perjantaina Lakistossa.

Viikkis tiistaina

Viikkokilpailu kenttänä tällä viikolla on Luukki, jossa pelimuotona on pistebogey 3/4 tasoituksin. Myös paras takatiiltä pelattu scr-tulos palkitaan. Varaa lähtöaika aikavälille 8.00-19.00 ja ilmoittaudu viikkikseen mukaan pelaamaan tullessasi caddiemasterille. Viikkiksen kisamaksu 8 €.

Junnut kilpailevat keskiviikkona Luukissa

Keskiviikkona Luukissa pelataan Future Tourin osakilpailu, jossa mukana on yhteensä 103 junioria Etelä-Suomen alueelta. Juniorit kisaavat yhteensä seitsemässä eri sarjassa ikäluokittain.

SHG:stä on mukana myös ilahduttava määrä pelureita kisassa, kun 12 SHG:n junioria starttaa kisaan mukaan. Tsemppiä junnuille kisaan!

Lakiston Mini

Perjantaina vuorossa on tälle kaudelle uutena kisana tullut Lakiston Mini, jossa pelataan kaksi kierrosta saman päivän aikana yhteislähdöillä klo 8.00 ja 13.30 alkaen. Pelimuotona on tasoituksellinen lyöntipeli.

Ilmoittautumisaikaa kilpailuun on 22.7. klo 18.00 asti. Kisamaksu SHG:n pelioikeutetuille on 35 € ja ilman SHG:n pelioikeutta pelaaville 85 €. Kisamaksuun kuuluu lounas kierrosten välissä.


Junnut kisaavat keskiviikkona Future Touria Luukissa