Kausi alkaa, tietoa käytännöistä ja palveluista pelaajille

Kausi 2022 pääsee vihdoin alkamaan, kun klubit ja kentät avataan pelaajille lauantaina 7.5. Kevät on edennyt hitaasti, kasvukausi on vasta aluillaan ja kentät vielä valmistautuvat pelikauteen.

Lauantaista 7.5. alkaen Luukin ja Lakiston klubit ovat auki klo 7:30 - 19:00. Ilta-aukioloa pidennetään kesää kohti mentäessä. Aukioloajat löytyvät netistä, etusivumme "Kentät tänään" -osiosta. Caddiemaster on paikalla heti aamusta klo 19:00 saakka. Ravintola palvelee tällä hetkellä myös klo 19:00 saakka.

Caddiemasterit tavoittaa helpoimmin nettisivujen chattipalvelulla. Kun käytät chattia asiointiin, kirjoita jäsennumerosi viestiin niin palvelu nopeutuu! Puhelimitse tavoitat caddiemasterit numerosta 0600 03388.

Ajanvaraus on uudistunut

Olemme siirtyneet talven aikana uuteen ajanvarausjärjestelmään ja uusiin nettisivuihin. Nettisivujen sisältö on säilynyt ennallaan, vain julkaisujärjestelmä taustalla on vaihtunut.

Ajanvarausjärjestelmä on kokonaisuudessaan uusi ja siihen on siirtynyt kanssamme samanaikaisesti reilu parikymmentä muuta suomalaista golfkenttää. Palvelun käyttöönotossa on ollut jonkin verran alkuvaiheen haasteita ja niitä voi esiintyä jatkossakin. Järjestelmän kotimainen toimittaja, WiseGolf, on kuitenkin osoittanut, että virheet korjataan mahdollisimman nopeasti.

Tutustu ja opettele järjestelmän käyttöä!

Ajanvaraus otetaan käyttöön kirjautumalla, rekisteröintiä ei tarvita

Uusi ajanvarausjärjestelmä toimii nettisivujen yhteydessä selaimessa tai sen voi ladata applikaatiokaupasta älypuhelimeen. Nettisivujen ja applikaation kautta saa samat ajanvarauksen palvelut ja sisällöt käyttöönsä. On makuasia kumpaa käyttää. Voi käyttää myös molempia, tilanteen mukaan.

Kun ajanvarausta käyttää nettisivujen kautta, ajanvaraukseen kirjaudutaan ensin sisään. Vaikka järjestelmä on uusi, SHG:n jäsenten ei tarvitse rekisteröityä käyttäjiksi. Itse asiassa ei saa rekisteröityä, sillä kaikki SHG:läiset on jo viety rekisteriin. Ensikirjautuminen tapahtuu tuttuun tapaan: käyttäjätunnus on jäsennumero ja salasana on etunimen kaksi ensimmäistä ja sukunimen kaksi ensimmäistä kirjainta plus syntymäajan kaksi ensimmäistä numeroa, esim MaMe03. Samoilla tunnuksilla otetaan myös applikaatio käyttöön.

Kymmentä yli ajat ovat nyt kymmentä vaille aikoja

Jokaiselle pelipäivälle on yli 50 "viimehetken" varausaikaa. Osakkaat pääsevät varaamaan näitä aikoja edellisen ja saman päivän aikana ja muut pelaajat kahta tuntia ennen. Viimehetken ajat olivat ennen kymmentä yli lähtöaikoja, nyt ne ovat kymmentä vaille. Osakas voi varata klo 12 edeltäviä aikoja edellisenä päivänä ja klo 12 jälkeisiä aikoja saman päivän aamusta alkaen. Toistaiseksi ajat varataan caddiemasterilta, myöhemmin sen pitäisi onnistua myös ajanvarauskalenterin kautta.

Kun tulet pelaamaan, ilmoittaudu caddiemasterille tai Wise golf apin kautta.

Uusi ajanvarausjärjestelmä tarjoaa mahdollisuuden ilmoittautua kierrokselle myös applikaation kautta. Wise Golf applikaation etusivulla näet omat tulevat varauksesi, tässä näkymässä onnistuu kierroksen vahvistus helpoiten yhdellä painalluksella. Varauksen voi vahvistaa kierrokselle 30minuuttia ennen kierroksen alkua, kun olet saapunut kentälle.

Lähtöajan mahdollinen peruutus on tehtävä vähintään kaksi tuntia ennen lähtöä.

Lakiston range käytössä, Luukissa pääsee rangella par3-harjoitusradalle

Lakiston range on otettu käyttöön, mutta pallot voivat olla ajoittain loppu. Uusia rangepalloja tilattiin jo viime syksynä, mutta rangepallojen toimitukset ovat logistisista syistä myöhässä. Siihen saakka kun pallot saapuvat, pyrimme keräämään pallot nurmelta mahdollisimman usein, mutta pallokoneen tyhjeneminen on mahdollista. Pahoittelemme tätä jo etukäteen.

Luukin range on vielä viikonlopun ajan par3-käytössä. Sen jälkeen se siirtyy normaalisti rangekäyttöön. Par3-harjoitusrata tulee pelaajien käyttöön viikottain, aina parittoman viikon tiistaisin ja parillisten viikkojen sunnuntaisin.

Luukissa runsaasti työn alla olevia alueita, hyödynnä vapaata droppia

Luukin kentällä on korjattu lyöntipaikkoja ja rakennettu uusia viheriöitä. Työt ovat vielä osin kesken ja siitä johtuen kentällä on paljon työn alla olevia alueita. Osa näistä on merkitty sinisillä tai sinivalkoisilla kepeillä, osa on ilman merkintöjä. Muistathan, että sinivalkoisella merkityltä repair-alueelta ei saa pelata vaan pallo on dropattava sen ulkopuolelle, lähimpään vapauttavaan paikkaan, ei kuitenkaan lähemmäs lippua. Sinisellä merkatuilta voi pelata, mutta niistäkin on suositeltua siirtyä pois.

Kentillä on myös merkkaamattomia työn alla olevia kohteita, esimerkiksi työkoneiden jälkiä tai pois kuljettamista odottavia kasoja, niistä myös saa vapaan dropin.