Jäsen- ja vastikelaskut on lähetetty

Jäsen- ja vastikemaksujen laskutus on tehty. Laskut on lähetetty pääsääntöisesti verkkolaskuna tai sähköpostiin. Paperilaskuja lähetämme ainoastaan, jos emme saa sähköpostitse laskua perille. Lue tästä vinkit ja ohjeet laskujen maksamiseen.

Laskutustapa ja laskuttajataho

Laskuttajatahona sekä vastike- että jäsenlaskuissa on Suur-Helsingin Golf Oy eli kumpikin maksu suoritetaan samalle tilille. Yhtiö tilittää jäsenmaksut seuralle.

Laskut lähetetään verkkolaskuna, mikäli asiakas on tilannut sellaisen verkkopankin kautta. Muutoin oletusasetuksena on laskun lähetys sähköpostiin. Paperilaskuja lähetämme ainoastaan, jos emme saa laskua lähetettyä edellisillä tavoilla.

Omat yhteystiedot kannattaa tarkistaa ja päivittää WiseGolfiin. Omia tietoja ja saapuneita laskuja pääsee tarkastelemaan, kun kirjautuu omilla tunnuksilla sisään. Voit olla myös yhteydessä toimistoon tunnusten ja yhteystietojen päivittämiseen liittyvissä asioissa.

Olethan yhteydessä toimistoon, mikäli olet saanut jäsenyyttä koskevan laskun, mutta et halua jäsenyyttä kaudelle 2023.


Maksaminen liikuntaeduilla

Liikuntaetua voi käyttää vastike- ja pelioikeusmaksuissa. Nykyisen ohjeistuksen mukaan jäsenmaksussa näitä ei voi hyödyntää. Meillä käy seuraavat liikuntaedut:

  • ePassi
  • Edenred
  • Smartum
  • Eazybreak


Talvikaudella liikuntaetumaksun voi suorittaa mobiilimaksuna sovelluksella käyttöpaikkaan Suur-Helsingin Golf tai Lakisto Golf. Maksun suoritettuasi laita viesti sähköpostilla toimistoon, jotta pystymme kohdistamaan maksun laskullesi. Voit maksaa osan laskusta liikuntaedulla ja jäljelle jäävän osuuden tilisiirtona saamasi alkuperäisen laskun viitenumerolla.

Ilmoita toimistoon tehtyäsi mobiilimaksun sovelluksella. Käyttöpaikka löytyy nimellä Lakisto Golf tai Suur-Helsingin Golf riippuen millä edulla maksat.

Fyysiset setelit voi jättää kirjekuoressa viestin kera Lakistoon tai Vantaankosken hallille. Voi toki sopia myös erikseen tapaamisen niiden toimittamiseksi. Postilaatikkoon jätettäessä huomioi seuraavat asiat:

  • Lakistossa tipauta kirjekuori toimiston ulko-ovessa olevasta postiluukusta sisään. Älä jätä kirjekuorta tien varressa olevaan erilliseen postilaatikkoon.
  • Vantaankosken hallin aulaan pääsee ilman kulkulätkää arkisin klo 7 - 17. Ala-aulan tiskin kyljessä on musta postilaatikko, jossa lukee Vantaankosken golfhalli, kulkutägien palautus. Jätä kuori tähän laatikkoon.

Laskujen maksaminen

Muutama huomio ja vinkki liittyen laskujen maksamiseen

  • osamaksuilla maksettaessa jokaisessa laskussa on eri viitenumero. Tämän vuoksi kuukausimaksajat eivät voi tehdä automaattisesti toistuvaa maksua samalla viitenumerolla. Väärä viitenumero johtaa viivästyksiin maksun kohdentamisessa ja saattaa aiheuttaa turhia maksuhuomautuksia ja varausoikeuksien sulkeutumisia.
  • Nykyisen käytännön mukaan yli 100 € maksurästit aiheuttavat automaattisesti varausoikeuksien sulkeutumisen. Varausoikeus palautuu automaattisesti, kun maksu on kirjautunut laskulle.
  • laskut ja niiden tilan näet aina WiseGolfin omista tiedoista
  • meiltä on mahdollista tilata e-lasku suoraan verkkopankkiisi


Kirjaudu WiseGolf tunnuksillasi kotisivuille www.shg.fi, jolloin pääset tarkastelemaan omia tietojasi.

Omista tiedoista löytyy mm. laskut ja osakkeet kansiot. Huom! Nämä näkyvät vain nettiselaimella, eivät WiseGolf applikaatiossa.


E-laskun tilaaminen

E-lasku tilataan oman verkkopankin kautta. Laskujen lähettäjä (myös jäsenlaskuissa) on Suur-Helsingin Golf Oy. Tunnistetieto on WiseGolfin asiakasnumerosi. Numeron näet aiemmin saamistasi laskuista tai voit kysyä sen toimistosta. Huomioi, että asiakasnumero EI ole sama kuin seuran jäsennumero.


E-laskua suositellaan varsinkin kk-erissä maksaville, sillä joka kuukausi laskuissa on eri viitenumero.

Asiakasnumeron näet aiemmin WiseGolfin kautta saamastasi laskusta. Voit kysyä sen myös toimistolta.


Toimiston yhteystiedot

Lasku- ja osakeasioissa auttaa Hanna-Leena Ronkainen. Hänet tavoittaa:

toimisto@shg.fi

050 594 6159 (toimiston numero)

045 312 6156 (Hanna-Leenan suora numero)