Huipputilaisuus: testaa ja treenaa lähipelitaitoja tiistaina 21.6.

Golfarina kehittyminen -projekti järjestää ensi tiistaina 21.6. klo 17-20 Lakiston harjoitusalueella hauskan ja huippuhyödyllisen illan. Teemana on lähipeli! Tarjolla on Mappe Ervastin lähipeliklinikka, jossa saat henkilökohtaisia neuvoja. Lisäksi pääset testaamaan taitojasi Golfliiton suunnittelemalla Lähipelin testiradalla. Ei ennakkoilmoittautumisia, poikkea sinulle sopivaan aikaan!

Lähipeli-ilta on maksuton ja avoin kaikille SHG:n jäsenille ja osakkaille. Niinhän sitä sanotaan, että lähipeli ratkaisee. Tule siis ja hyödynnä tämä mahtava tilaisuus oman pelisi kehittämiseen!

Hae neuvoja Mapen klinikalta klo 17-19

Mapen lähipeliklinikalla otetaan "potilaita" vastaan klo 17-19. Et tarvitse ennakkovarausta, vain hitusen kärsivällisyyttä, mikäli jonossa on useampia lähipelihäiriöistä kärsiviä. Aina kun Mappe tunnistaa saman oireen omaavia tapauksia, hän antaa neuvoja myös isommalle porukalle samanaikaisesti.

Testaa taitojasi lähipeliradalla klo 17-20

Golfliiton lähipelitesti on armoton mutta kannustava lähipelitaitojen mittari. Testissä on kaikkiaan 8 tehtävää, joista puolet on tiistaina kokeiltavissa. Saat opastusta tehtävien suorittamiseen ja kehuja onnistuneista suorituksista!

Lakiston harjoitusalue vihertää jo! Lähipeli-illassa pääset testaamaan ja kehittämään mm. chippitaitojasi. Tässä Hansu treenaa matalaa, eteenpäin pomppaavaa lyöntiä.

Lähipelin testirata jää noin viikoksi käyttöön

Testirata on Lähipeli-illan jälkeen Lakistossa vielä noin viikon ajan omatoimisessa käytössä. Testiä esittelevän ohjeen ja tuloskortin voi Lähipeli-illan jälkeen hakea Lakiston caddiemasterilta.

Tervetuloa kehittymään lähipelissä, ennakkoilmoittautumisia ei tarvita!

Lähipelitestiä varten on tehty oma tuloskortti. Kortilta löydät ohjeet testin tekemiseen ja tulossivun oman tuloksesi kirjaamiseen. Lähipeli-illan jälkeen kortteja voi kysyä Lakiston caddiemasterilta!