Helsingin kaupunki, Luukin maa-alueet ja SHG


Viime päivinä mediassa on kirjoitettu Helsingin kaupungin hankkeesta myydä omien rajojensa ulkopuolella olevia ulkoilualueita, joihin myös Luukkaan alue ja siihen rajoittuva Luukin golfkenttä kuuluvat.
Suunnitelma on saatettu SHG:n tietoon jo pari vuotta sitten ja asia on ollut koko ajan kaupungin ja valtion välillä virkamiesvalmistelussa. Olemme käyneet keskusteluja kaupungin kanssa säännöllisesti ja juuri saamamme tiedon mukaan kaupungin suunnitelmat asian edistämiseksi ovat edelleen kesken.
SHG:n kannalta golfin pelaaminen ja meidän toimintamme jatkuu Luukin kentällä tulevina vuosina normaaliin tapaan. Meillä on ollut vuokrasopimus kaupungin kanssa jo vuodesta 1967 alkaen ja voimassa oleva jatkuu aina vuoteen 2031 saakka, ja kuten ennenkin meillä on oikeus sen jatkamiseen sopimuksen päättyessä.
Muita vaihtoehtoja on mielestämme tässä vaiheessa tarpeetonta spekuloida, koska tällä hetkellä ei ole muuta tietoa kuin jo edellä mainittu voimassa oleva sopimus.
Luonnollisesti olemme tilanteen muuttuessa valmistautuneet reagoimaan nopeasti ja myös tiedottamaan välittömästi asian etenemisestä.

SHG Hallitus