Hanna-Leena Ronkainen on SHG:n naisten mestari 2022

Ronkaisen ensimmäisenä päivänä hankittu kuuden lyönnin johto siivitti hänet ensimmäiseen SHG:n mestaruuteen.

SHG:n naisten sarjan mestaruudet ratkottiin Sunnuntaina 21.8 Lakiston huippukuntoisella kentällä.

Voittoon ja ensimmäiseen SHG:n mestaruuteen pelasi Hanna-Leena Ronkainen tuloksella +7 ( 72-76).

Toiseksi sijoittui Tia Teiniketo +11 ( 78-74) ja kolmanneksi Anna-Mari Parkatti +22 (84-79).

Voittaja Ronkainen oli iloinen jo kauden toisesta voitosta Lakistossa, sillä hän voitti heinäkuun alussa myös Lakiston kentällä pelatun Finnish Tourin osakilpailun. " Vaikka peli ei tänään ihan toivotusti kulkenut, oli mahtavaa, että saatiin näinkin iso joukko naisia osallistumaan mestiksiin ja peliseurahan oli molempina päivinä aivan loistavaa."

Onnittelut koko mitalikolmikolle!

Naisten sarjan lopputulokset

Naisten sarjan mitalikolmikko: vasemmalta Anna-Mari Parkatti, Hanna-Leena Ronkainen, Tia Teiniketo.