Etkö saanut uutiskirjettä? Tarkasta nämä asiat!

Jotta viestintä tavoittaisi oikeat ihmiset ja oikeaan aikaan, käytämme sähköpostia aktiivisesti. SHG:n Uutiskirje tuo asiat nopeammin tietoon kuin nettisivut. Jos haluat pysyä ajan tasalla, huolehdi että sähköpostiosoitteesi on tiedossamme.

Uusien sähköisten viestintätyökalujen ansiosta voimme kohdistaa viestejä tarkemmin juuri niille, joita asiat koskevat. Voimme esimerkiksi lähettää junioreja koskevat viestit aina junioreiden vanhemmille tai tiedottaa osakkaita koskevista asioista juuri heille.

Kohdistaminen on hyvä myös siksi, etteivät kaikki kirjeet lähde kaikille vaan vain niille, joita asiat koskevat.
Jotta saisit itsellesi parhaan hyödyn sähköisestä viestinnästä, toimi näin:

1. Kirjaudu SHG:n nettisivuilla sisään palveluihin. Koska olet jo SHG:n jäsen, käytä KIRJAUDU-toimintoa vaikka et olisi aiemmin käyttänyt uusia palvelujamme. Ensikirjautumisessa käyttäjätunus on jäsennumerosi ja salasanassa on kuusi merkkiä: etunimesi 2 ensimmäistä kirjainta, sukunimesi kaksi ensimmäistä kirjainta ja syntymäaikasi kaksi ensimmäistä numeroa, esimerkiksi MaMe01. Rekisteröintiä tarvitaan vain ei-jäseniltä. Jos huomaamattasi yrität rekisteröityä, se ei onnistu, koska sinut on jo valmiiksi rekisteröity uusien palvelujen käyttäjäksi.

2. Valitse omat tiedot, josta löytyvät henkilö- ja osoitetietosi sekä se sähköpostiosoite, jonka olet meille ilmoittanut. Jos osoite puuttuu tai siinä on virhe, olethan yhteydessä: tuomas.salminen@shg.fi

3. Jotta voisit saada SHG:n Uutiskirjeen, sinun on pitänyt antaa markkinointilupa. Jos olet sen antanut, se näkyy samalla sivulla kuin sähköpostiosoitteesi.

Kun annat markkinointiluvan, saat vain SHG:n uutiskirjeitä, eli et varsinaisesti markkinointia vaan jäsen- ja osakasviestintää. Emme luovuta osoitteita muiden toimijoiden käyttöön.
Jos markkinointilupa puuttuu, mutta haluat uutiskirjeet, lähetä sähköposti osoitteeseen toimisto@shg.fi ja kerro että haluat jatkossa uutiskirjeet.


SHG toimisto