SHG-mimmien kausi 2022

Ladykapteeni ja naistoimikunta ovat rakentaneet mimmeille mahtavan kauden 2022. Tapahtumiin ilmoittaudutaan uuden tapahtumakalenterin kautta tai caddiemasterille.

Kauden avajaiset torstaina 28.4.

Naisten kauden avajaiset vietetään tänä vuonna Golf Skyn myymälässä! Tarjolla kuohuvaa, pikkupurtavaa, pieniä yllätyksiä ja superetuna Golf Sky'lta alennusetu illan aikana tehtäviin ostoksiin. Kannattaa tulla tapaamaan tuttuja ja hyötymään eduista!

Uutta: Mimmien Match-Play -tapahtuma Luukissa ma 9.5.

Onko reikäpeli sinulle tuttu? Jos ei, tässä tapahtumassa pääset jyvälle. Reikäpeli on golfin alkuperäinen pelimuoto. Siinä pelataan nainen naista vastaan reikä kerrallaan - niin kauan kunnes toinen pelaajista ei voi enää toista päihittää... koska reiät loppuvat kesken! Tule tutustumaan reikäpeliin hauskoissa merkeissä.

Tavoitteemme on innostaa uusia naisia osallistumaan toukokuussa alkavaan LadyCuppiin eli SHG:n naisten reikäpelisarjaan. Match Play -tapahtuma järjestetään Luukissa 9.5. ja se alkaa klo 16. Mukaan mahtuu 20 naista, Tapahtuma on maksuton. Ilmoittaudu tapahtumakalenterin kautta.

Naisten oma sääntöilta to 12.5. Luukki

Säännöt oppii parhaiten siellä missä niitä eniten tarvitaan eli golfkentällä. Naisten sääntöillassa meitä opastaa SHG:n Kimmo Helaskoski, liittotason tuomari, joka TODELLAKIN tuntee joka säännön. Tule viihtymään ja oppimaan siinä sivussa. Tapahtuma alkaa klo 17.30 Luukin kerhohuoneella. Tilaisuus on tarkoitettu SHG:läisille, se on maksuton.

Ilmoittaudu tapahtumakalenterin kautta.

Uusien mimmien pelit touko-kesäkuussa

On upeaa kun uusia naisia tulee SHG:hen ja saamme uusia mimmejä naisten pariin! Tule tutustumaan muihin mimmien peli-illoissa! Peli-illat ovat tavallisia pelikierroksia, sillä poikkeuksella, että peliryhmässä on vain naisia ja ryhmiä "emännöivät" naistoimikunnan jäsenet.

Uusien mimmien peli-illat ke 18.5. (Luukki)I, ti 24.5. (Lakisto), ke 9.6. (Luukki) ja to 16.6. (Lakisto). Lähdöt ovat aina klo 17:00 ja 17:10. Kun tahdot mukaan, ota yhteys caddiemasteriin a pyydä, että sinut laitetaan lähtöön mukaan.

Mimmien yö Luukissa 4.-5.6.

Jo kuudes Mimmien yö tulossa! Pelaamme naisten kesken golfia läpi yön, lauantaina 4.6. klo 17 alkaen.

Yhteinen yöhön valmistautuminen alkaa klo 15.20 ja kentälle siirrytään klo 16.20. Yön pimeimpien tuntien aikana pidetään parin tunnin lepo- ja ruokatauko mutta heti aamun sarastaessa (siinä kolmen nurkilla) jatketaan taas.

Tukikohtana on Luukin pukuhuonerakennuksen päädyssä oleva kerhotila, jossa on hyvät olosuhteet lepäilyyn ja ruokailuun. Mimmien yöstä peritään osallistumismaksuna 10 euroa, jolla hankitaan alkukuohuvat, kahvit ja pullat. Varsinaiset eväsruuat jokainen hoitaa itse. Käytössä on kahvinkeitin ja grilli.

Vain SHG:n jäsenille ja pelioikeutetuille. Maksimiosallistujamäärä 12 henkeä. Maksu paikan päällä tilaisuuden alkaessa kapteenille.

Ilmoittaudu tapahtumakalenterin kautta 1.6.2022 klo 18.00 mennessä.

Uusien Mimmien Päivä su 12.6. Luukki

Uusien Mimmien Päivästä on tullut suosittu tapahtuma ja kohtaamispaikka. Kutsumme mukaan parin-kolmen viime vuoden aikana seuraamme liittyneet naiset tutustumaan toisiinsa. Tutustutaan ja treenaillaan ja sen jälkeen lähdetään naisporukoissa pelikierroksille. Voi pelata 9 tai 18 reikää, valinta on vapaa!

Luvassa pientä ohjelmaa ja purtavaakin, maksutta. Aloitamme tapahtuman klo 12, lähdöt pelikierrokselle klo 13.30 alkaen.

Ilmoittaudu tapahtumakalenterin kautta 8.6.2022 klo 18.00 mennessä.

HeinäHassuttelu Luukissa

Heinäkuun ensimmäisellä viikolla, keskiviikkona 6.7. hassutellaan! Ensin pelataan "ei niin kovin tavanomaiset" yhdeksän reikää ja sen jälkeen nautitaan yhteinen illallinen Luukin terassilla. Etukäteen emme halua illan hassutuksia paljastaa, mutta takaamme hyvän mielen ja iloisen naurun! Illallisesta peritään maksu.

Ilmoittautumiset tapahtumakalenterin kautta 3.7 klo 18.00 mennessä.

MimmiScramble su 7.8. Lakisto

Uusi avoin kisa naisille! Tänne kannattaa houkutella kaveri mukaan, sillä kyseessä on parikisa! Scramblessä pelipari pelaa yhdessä niin, että ensin molemmat avaavat, valitaan parempi avaus ja sen jälkeen taas molemmat saavat lyödä ja valitaan parempi... Ihan mahtava pelimuoto!

MimmiScramblessä on yhteislähtö klo 9.00. Kisa maksaa SHG:n pelioikeuden omaaville 30 e ja juille 59 e. Kilpailumaksuun sisältyy lounas.

Ilmoittautumiset kilpailukalenterin kautta 4.8. klo 18.00 mennessä.

MimmiDinnerin paluu – toivottavasti!

MimmiDinnerit saatiin alkuun kaudella 2019, mutta korona pilasi ilon kesällä 2020. Nyt otetaan menetetty takaisin, jos vain mahdollista. Dinnerit Lakiston klubiravintolassa.

Eclectic käynnistyy toukokuun alussa, jatkuu syyskuun loppuun

Eclecticissä kerätään kauden parasta tuloskorttia. Se järjestetään sekä Luukissa että Lakistossa. Parhaat palkitaan molemmilta kentiltä.

Mestikset ja reikäpelit naisille

Reikäpeleihin ilmoittautuminen päättyy toukokuun puolivälissä. Mestikset järjestettiin tuttuun tapaan elokuussa.

Kauden päätteeksi Mimmingit lokakuussa

Mimminkien aika, paikka ja tyyli ilmoitetaan myöhemmin!

Hyvää golfkesää kaikille mimmeille!
Ladykapteeni ja naistoimikunta