Pane fysiikka kuntoon talven aikana: hyödynnä SHG:läisille rakennettu kotitreenipaketti. Varaa paikkasi nyt!

Nyt on loistotilaisuus ottaa hyvä startti talven fysiikkaharjoitteluun. Golfarien fysiikkavalmennukseen erikoistunut Martti Alanko on koonnut SHG:läisten talviharjoittelua varten treenipaketin, jota voi toteuttaa omatoimisesti kotona tai salilla. Pakettiin sisältyy kaksi livetuntia ja ohjevideot. Se maksaa 20 euroa.

Pidä kroppa pelikunnossa ja swingaa vahvemmin golffysiikan ammattilaisen opeilla,


Oma promme Markus Mappe Ervasti on tehnyt Martti Alangon kanssa yhteistyötä pitkään. Alankoa on käytetty apuna mm. SHG:n edustuspelaajaryhmän valmennuksessa. Mapen mielestä on todella hienoa, että Martin aikatauluun saatiin sopimaan SHG:läisten opastusta laajemminkin.

"Lajitaidot ovat golfin perusta, mutta niistä saa paljon enemmän irti kun panostaa fysiikkaan. Martilta saa hyvät vinkit tehokkaisiin ja turvallisiin liikkeisiin," Mappe toteaa.

Livetunnit torstaina 23.11. ja keskiviikkona 29.11.

Pakettiin kuuluva ensimmäinen opastustunti järjestetään torstaina 23.11. ja keskiviikkona 29.11. Vantaankosken Golfhallin jumppasalilla. Molempina päivinä on tarjolla tunnit alkaen klo 17:30 ja 18:30. Tunnilla käydään liikkeet läpi ja Martti ohjaa ja varmistaa niiden oikean suoritustavan.

Tunnin jälkeen toimitetaan treenivideopaketti.

Helmikuulla järjestetään toinen opastustunti, jossa pääsee tsekkaamaan liikkeitä ja saamaan Martilta ohjausta.

Kotitreenipaketti sopii kaikille

Mappe kannustaa kaikentasoisia golfareita panostamaan fysiikkaan.

”Hyvä fyysinen valmius auttaa puhtaan swingiliikkeen rakentamista. Rangan tukilihaksisto on golfissa kovilla sekä lyöntien että pitkäaikaisen kävelemisen vuoksi. Tukilihaksiston vahvistaminen on äärimmäisen tärkeää kokonaisuuden kannalta. Vahva rangan tukilihaksisto auttaa golffaria pysymään terveenä ja lyömään palloa puhtaasti ja pidemmälle.”

Omatoiminen treenaaminen hyvien ohjeiden avulla on hyvä pohja kaudelle 2024.

Ilmoittaudu mukaan alla olevan tapahtumakalenterin kautta.

Kotitreeniä varten riittää kuminauha ja jumppakeppi. Myös harjanvarsi ajaa jumppakepin virkaa.

Pääset mukaan treenaamaan ilmoittautumalla alla olevan tapahtumakalenterin kautta. Valitse tapahtumista haluamasi opastustunti. Jos opastustunnit eivät sovi aikatauluusi, voit valita tässä vaiheessa myös pelkät videot ja osallistua helmikuun tunneille. Paketin koko hinta 20€ laskutetaan tammikuun loppuun mennessä.

Treenikokonaisuus toteutetaan Kehity golfarina -projektin puitteissa. Lämpimästi tervetuloa kotitreenaajien ryhmään!


Ilmoittaudu mukaan tapahtumakalenterin kautta.