Tule mukaan SHG:n Yritysliigaan

Mikäli sinua kiinnostaa verkostoituminen tai omien asiakkuuksien hoitaminen mukavassa seurassa, golfkenttäympäristössä, niin SHG:n Yritysliiga on tarkoitettu juuri sinulle.

Yritysliigan voittajat saavat kutsun syyskuussa järjestettävälle SHG:n kumppanimatkalle Lontooseen.SHG:n Yritysliiga perustettiin vuonna 2019, kun halusimme tarjota SHG:ssa pelaaville yrittäjille ja yritysten päättäjille mahdollisuuden tutustua ja verkostoitua rennossa ympäristössä golfin parissa. Konsepti onkin toiminut erittäin hyvin ja Yritysliiga on ollut käytännössä loppuun myyty ensimmäisestä kaudesta alkaen.

Kauden aikana yritykset saavat kutsun viiteen aamupäivän kestävään osakilpailuun, joissa pelataan 9:n reiän osakilpailu kahden henkilön joukkueissa. Tapahtumat alkavat aamiaisella klo. 8:00 ja päättyvät Buffet lounaaseen viimeistään klo. 12:00. Osakilpailuissa yritykset keräävät pisteitä elokuussa pelattavaa finaalia varten. Finaalin voittajajoukkue saa kutsun tulevana syksynä järjestettävälle kumppanimatkalle Lontoossa pelattavaan BMW PGA Championshipiin.

Yritysliigaan mahtuu mukaan kaikkiaan 25 yritystä per vuosi ja tälle kaudelle vapaita paikkoja on jäljella vielä 5kpl. Kannattaa siis toimia nopeasti. Tervetuloa mukaan!


KATSO YRITYSLIIGAN TARKEMMAT TIEDOT TÄSTÄ


SHG Yritysliigan osallistumismaksu 495€ + alv 24%.

Mikäli haluat varata paikan yrityksellesi tai sinulla herää asiaan liittyen kysymyksiä, niin olethan yhteydessä Markus Ervastiin.

markus.ervasti@shg.fi
puh. 040 588 8522