Tasoituskierrosten kirjaaminen

Golf Gamebookilta tulleen ilmoituksen mukaan tasoituskierrosten lähettäminen Golf Gamebook-sovelluksessa on muuttunut pelaajille maksullisen Gold-jäsenyyden alle.

Muutos koskee tasoituskierrosten lähettämistä Golf Gamebookissa, kun pelaaja itse haluaa pelaamaltaan harjoituskierrokselta lähettää tuloskortin tasoituslaskentaan.

Kaikista SHG:ssä pelatuista kilpailuista pelaajien tulokset siirtyvät edelleen automaattisesti tasoituslaskentaan. SHG:n kilpailuissa tuloksia pääsee Golf Gamebookilla myös syöttämään, vaikka Gold-jäsenyyttä pelaajalla ei olisikaan.

Muuttuvan tilanteen myötä Golfliitto on päättänyt rakentaa eBirdie-sovellukseen oman digitaalisen tuloskortin. Tällä Golfliitto haluaa varmistaa, että kaikilla pelaajilla on seuran jäsenmaksuun kuuluva mahdollisuus palauttaa tasoituskierros digitaalisesti. eBirdien tuloskorttiominaisuus on tarkoitus valmistua viimeistään toukokuun aikana.

Tasoituskierroksia voi edelleen kirjata maksutta myös mScorecard-sovelluksen kautta. Perinteiseen tyyliin tuloskortin voi aina jättää myös caddiemasterille, joka lähettää tuloskortin tasoituslaskentaan.