Ravintoloitsijat vaihtuvat ensi kaudelle

Suur-Helsingin Golfin ravintoloitsijat vaihtuvat kaudelle 2026. Yhteisöllemme tutuksi tulleet Serhat ja Sofia ottavat vastuun molempien ravintoloiden toiminnasta ensi kaudelle. Meillä yhtiössä on suuret odotukset tulevista kehitysaskelista ja yrittäjät odottavat innolla tulevaa.

Serhat ja Sofia ottavat yrittäjän vastuun ravintoloiden toiminnasta 2026

Vt toimitusjohtaja kertoo, että yhtiö on pitkään seurannut ravintoloiden tilannetta ja usean vuoden keskustelun jälkeen nyt oli hyvä aika uudistaa toimintaa. "Lähdemme rohkeasti kokeilemaan yhden ravintoloitsijan mallia kahteen ravintolaamme", sanoo Sami Kangas.

Yrittäjätoiminnan aloittava Serhat kertoo suunnitelmista näin: "Minulle tämä on suuri luottamuksen osoitus ja lähdemmekin ilolla toteuttamaan hyvää palvelua ja tasokasta ruokaa molempiin ravintoloihin."

Serhatilla on pitkä kokemus ravintola-alalla toimisesta. Hän on aiemmin mm. toiminut pitkään ravintolayrittäjänä Porvoossa, mutta keskittyy nyt täysin SHG:n ravintoloiden toiminnan kehittämiseen.

Sofialta on tähän asti voinut tilata pienninmuotoisesti erilaisia catering palveluja kakkujen ja ruokien muodossa. Jatkossa myös tilattavat juhlaruokatarjoilut laajenevat. Yrittäjät toivovat myös, että tilojen vuokraus kehittyisi hyvin tulevien kausien aikana.

Tervetuloa nauttimaan ravintoloidemme tarjonnassa ensi kaudella.