Osakkeen pelioikeuden käyttö ja nimeäminen kaudella 2024

SHG:n Wisegolfiin on tullut osakkaille uutena ominaisuutena kaudelle 2024 käyttöön osakkeen pelioikeuden nimeäminen. Osakas tekee Wisegolfissa pelioikeuden nimeämisen joko itselleen tai nimeää pelioikeuden käyttöön toiselle henkilölle.

(julkaistu 16.2.2024)

Osakkeen pelioikeuden nimeäminen tulee olla tehtynä osakkaan itsensä toimesta ennen pelioikeuden käyttämistä pelikaudella, jotta pelioikeus ja varausoikeudet päivittyvät pelaajalle voimaan. Pelioikeuden nimeäminen tehdään jatkossa jokaista pelikautta varten erikseen.

Osakkeen pelioikeuden nimeämisen pääsee tekemään omat tiedot kohdasta, joka avautuu näkyviin oman nimen kohdalta, kun on kirjautuneena sisään SHG:n kotisivuilla. Pelioikeuden nimeämistä ei voi tehdä Wisegolf-mobiilisovelluksen kautta.

Omista tiedoista löydät kuvakkeen osakkeet, jota klikkaamalla pääset valitsemaan osakkeesi, johon pelioikeuden nimeämisen teet.

Mikäli osakas nimeää pelioikeuden omaan käyttöön, valitse valikosta Käytän pelioikeuden itselleni.

Jos pelioikeus nimetään toiselle henkilölle, valitse valikosta Nimeän pelioikeuden toiselle henkilölle. Kun nimeät pelioikeuden toiselle henkilölle, tulee sinun tietää tämän henkilön seura ja jäsenumero. ​​​​​​​Näin varmistetaan pelioikeuden yhdistyminen oikealle henkilölle.​​​​​​​

Kun olet tehnyt pelioikeus valinnan, paina tallenna. Tämän jälkeen pelioikeus ja varausoikeudet päivittyvät voimaan. Tallennuksen jälkeen valintaa ei pääse enää muuttamaan kauden aikana.

Osakkaiden, jotka ovat jo kerenneet tekemään kaudelle 2024 pelioikeuden siirtoilmoituksen, eivät tarvitse käydä nimeämistä tekemässä, vaan nämä ovat jo tehtynä kuntoon.

Mikäli osakkeen pelioikeuden haluaa käyttää sarjalippuina, näistä voi ilmoittaa toimistoon osoitteeseen: tuomas.salminen@shg.fi.

Myös B-osakkaiden tulee ilmoittaa pelioikeusvalinta/pelilippujen ottaminen suoraan toimistoon.


Alta löydät kuvalliset ohjeet osakkeen pelioikeuden nimeämiseen.


Omat tiedot kohta avautuu oman nimesi kohdalta SHG:n kotisivujen yläreunasta, kun olet kirjautuneena sisään.


Valitse kuvake Osakkeet, päästäksesi näkemään osaketietosi.


Osakkeen tiedoista pääset valitsemaan osakkeesi, johon pelioikeuden nimeämisen teet.


Valikosta pääset valitsemaan käytätkö pelioikeuden itse tai nimeätkö sen toiselle henkilölle.


Jos siirrät pelioikeuden käyttöön toiselle henkilölle, syötä tämän henkilön seura ja jäsennumero, jotta pelioikeus yhdistyy oikealle henkilölle.