Lähde mukaan SHG:n klubimatkalle marraskuussa!

Järjestämme SHG:n jäsen ja kumppanimatkan marraskuussa Espanjan Costa de Luziin.
5 päivää unlimited golfia ja all inluclusive hotellipaketti on täydellinen golfloma! Matka järjestetään toista vuotta peräkkäin samaan kohteeseen syystä että tämän kohteen hinta / laatu oli 10/10.

Costa de la Luz sijaitsee valon rannikolla, noin 2,5 tunnin matkan päässä Malagasta. Siellä golfaria odottavat aurinko, rento lomailu sekä miellyttävät ja laadukkaat golfkentät. Andalusian Atlantin puoleinen alue on aina ollut espanjalaisten oma suosikkikohde ja nyt valon rannikon suosio kasvaa kovaa vauhtia kansainvälisten golfareiden keskuudessa.

Molemmat Novo Sancti Petrin kentät edustavat Seve Ballesteroksen suunnittelua parhaimmillaan; ne tarjoavat haasteita mutta samaan aikaa golfkierros näillä upeilla väylillä on myös visuaalinen elämys. Kentät testaavat takuuvarmasti pelaajan taidot, mutta tarjoilevat myös upeita näkymiä merelle ja La Barrosan upealle hiekkarannalle. Molemmat kentät ovat tasokkaita puistokenttiä ja niillä on pelattu myös Challenge Tourin -kilpailuita.

“Costa de la Luzin kenttäkattaus ja harjoittelumahdollisuudet tyydyttävät vaativankin pelaajan toivomukset. Kaikki on lähellä ja homma toimii erinomaisesti. Hotellin all inclusiven ruokatarjonnan laatu oli todella positiivinen yllätys."

Majoitus on vitivalkoisen hiekkarannan äärellä sijaitseva 4 tähden Iberostar Royal Andalus -hotellissa. Pelattavat golfkentät sijaitsevat kävelymatkan päässä hotellilta, mistä on myös ilmainen kuljetus kentille. Vierestä löytyy myös hyvä tenniskeskus padelkenttineen. Golfia saa matkalla pelata niin paljon kuin jaksaa ilman lisäveloitusta hotellin kahdella kentällä viitenä pelipäivänä.

Matkan ajankohta on 17.11 - 24.11.2024

Matkan hinta:

1600 € jaetussa kahden hengen huoneessa (+60€ bägikuljetus)

1890 € omassa huoneessa (+60€ bägikuljetus)


Varaa matka tästä