Kesän parhaat yritysgolfit pelataan SHG:ssa!

Ilmoita yrityksesi mukaan SHG Yritysliigaan 2024.


SHG Yritysliigaa on pelattu vuodesta 2019 alkaen ja mukana on ollut kymmeniä yrityksiä eri toimialoilta. Yritysliigan tarkoituksena on tarjota yrityksille rento ympäristö asiakkuuksien hoitamiseen, sekä verkostoitumiseen golfin parissa.

Sinun ei tarvitse muuta kuin ilmoittaa pelaajat jokaiseen tapahtumaan ja saapua paikalle. Me hoidamme kaiken muun valmiiksi onnistunutta päivää varten.

Yritysliigassa pelataan neljä alkusarjan osakilpailua, sekä finaali, eli tapahtumia on kauden aikana kaikkiaan viisi kappaletta. Alkusarjan osakilpailut pelataan 9 reikäisinä ja finaali on täydet 18 reikää. Tapahtumat alkavat aamiaisella klo. 8:00 ja päättyvät lounaaseen n. klo 12:00.

Alkusarjan osakilpailuissa yritykset keräävät pisteitä joiden perusteella parhaiten menestyneet joukkueet saavat bonuspisteitä elokuussa pelattavaa finaalia varten. Finaalissa joukkueiden tulos muodostuu lyöntien, sekä bonuspisteiden yhteenlasketusta tuloksesta.

Mikäli yritystäsi kiinnostaa rento, helppo ja hauska golfkenttäympäristö omien asiakkuuksien hoitamiseen, sekä verkostoitumiseen, niin tässä on yrityksellesi täydellinen vaihtoehto.

Tervetuloa mukaan!


Lisätiedot, hinnat ja aikataulut löytyvät tästä linkistä -> SHG Yritysliiga 2024.pdf


SHG Yritysliigan mestarit vuosimallia 2023. Team SKS

Ilmoittautumiset ja kysymykset: markus.ervasti@shg.fi, 040 588 8522
​​​​​​​