Järjestä yrityksesi golftapahtuma SHG:n kentillä

SHG:n Luukin ja Lakiston kentät tarjoavat erinomaiset puitteet yritystapahtumien järjestämiseen.


Mikäli yritykselläsi on suunnitelmissa järjestää tulevana kesänä golfkilpailu tai vaikkapa tyky- päivä golfin parissa, niin autamme mielellämme. Kenttämme toimivat erinomaisesti tällaisia tapahtumia varten ja pystymme tarjoamaan hinta-laatusuhteeltaan laadukkaat olosuhteet sekä Luukin, että Lakiston kentillä.


Lakisto

Mikäli haluaisit järjestää yrityskilpailun, jossa kenttä tarjoaa todellisen haasteen pelaajille pitkien väylien ja kovien viheriöiden muodossa, niin Lakisto on sinulle erinomainen vaihtoehto. Lakiston kenttä, ammattitaitoinen henkilökuntamme, sekä kokkimme Burhanin maittavat ruuat tarjoavat vieraillesi varmasti hienon ja ikimuistoisen golfpäivän.

Lakiston kumpuilevat väylät tarjoavat haastetta kaiken tasoisille pelaajille


Luukki

Mikäli haluaisit järjestää yrityskilpailun leppoisassa tunnelmassa, luonnon helmassa tai vaikkapa tyky- päivän työntekijöillesi, niin Luukin kenttä on erinomainen vaihtoehto. Luukin vanha puistokenttä tarjoaa pelaajille rennon golfkokemuksen, jossa pelaaja pääsee nauttimaan luonnosta Nuuksion kansallispuiston laitamilla. Luukin iso harjoitusviheriö ja uusi par 3 kenttä tarjoavat loistavat olosuhteet golfiin tutustumiseen tai vaikkapa green cardin kurssin järjestämiseen. Luukin uudistuneet saunatilat tarjoavat hienot puitteet jälkipelelille päivän päätteeksi.

Luukin väylät kulkevat keskellä kauniita metsämaisemiaTiedustelut yritystapahtumiin liittyen voi laittaa Markus Ervastille.

markus.ervasti@shg.fi
puh. 040 588 8522