Viikkokilpailut 2020 starttaa tiistaina 5.5. Luukista

Golfkauden viikkokilpailusarja käynnistyy tiistaina 5.5. Luukissa. Viikkokilpailut 2020 pelataan 5.5. alkaen viikottain toukokuusta elokuun loppuun vuoroviikoin Lakistossa ja Luukissa.

Viikkokilpailupäivä on aina vain tiistai ja kilpailuissa on aina vapaavalintaiset tiit. Pelattu tii tulee muistaa merkitä tuloskorttiin, sillä ilman tii-merkintää tuloskortti hylätään.

Luukissa pelataan yhdessä sarjassa pelimuotona 18 hcp pb + scr. Tasoituksettomassa scr-sarjassa palkitaan paras backtiiltä pelattu tulos.

Lakistossa viikkokisoissa pelimuotona on yhdessä sarjassa 18 hcp+scr. Tasoituksettomassa scr-sarjassa Lakistossakin palkitaan paras backtiiltä pelattu tulos.

Kilpailumaksu on molemmilla kentillä 8 euroa. SHG:n osakkaiden on mahdollista ostaa viiden viikkokisan Viikkis-passi. Viikkis-passin hinta on 30 euroa.

Kilpailuun varataan itse lähtöaika ajanvarauksesta. Ilmoittautuminen ja kilpailukortin lunastus caddiemasterilta toistaiseksi klo 9.30-17.00. Klubitalon sulkeuduttua viikkokilpailujen kilpailukortit palautetaan Luukissa ravintolarakennuksen takana olevaan postilaatikkoon ja Lakistossa Rinnekodin puoleisen ulko-oven vieressä olevaan postilaatikkoon.

Viikottain palkitaan kolme parasta hcp-tulosta ja paras scr-tulos SHG:n lahjakorteilla. Viikkokisapalkinnot suhteutetaan kunkin kisaviikon osallistujamäärien mukaan. Myös koko viikkokilpailusarjan paras pelaaja palkitaan.

Muistathan nämä viikkokisoissakin:

  • ei kättelyitä eikä halauksia kentällä
  • pidä huolta säännöllisestä ja huolellisesta käsienpesusta
  • pidä vähintään kolmen metrin etäisyys pelikavereihin kentällä ja harjoitusalueilla
  • älä tule kentälle liian aikaisin
  • jälkipelit pelataan nyt ”etänä”, ei ryhmässä klubitalolla
  • kannattaa sopia peliryhmän kesken järjestelystä, jossa kukin pelaaja pelaa viheriöllä yhdellä kertaa pallonsa reikään saakka
  • älä nosta lipputankoa reiästä äläkä koske lipputankoon tai nosta reiästä pelikaverin palloa
  • ja ethän tule kentälle, jos sinulla on hengitystieinfektion oireita tai olet karanteenissa.

Tsemppiä viikkiksiin!