Viihdytkö Luukin ja Lakiston kentillä? Hanki osake, pelioikeus tai sarjakortti!

Sinulla on monta mahdollisuutta nauttia pelaamisesta Luukin ja Lakiston kentillä! Valitse näistä itsellesi sopivin.

1) Hanki osake. Niitä myydään SHG:n omassa kauppapaikassa. SHG:n osake on ihan fiksu hankinta. Sillä saa pelioikeuden lisäksi ison nipun hyviä etuja. SHG:n osakkaiden edut ovat erittäin hyvät ja mahdollistavat edullisen pelaamisen oman kentän iisäksi myös monilla muilla kentillä. Kun sinulla on osake, voit pelata aina kun haluat ja niin paljon kuin haluat. Voit varata peliajan 10 päivää ennen peliä.

2) Vuokraa pelioikeus. Niitä on tarjolla SHG:n omassa kauppapaikassa ja niitä voi vuokrata myös SHG:n toimistolta. Yli 1100 osakkaan porukasta riittää joka kesälle pelioikeuden vuokraavia golfareita. Kun sinulla on pelioikeus, voit pelata aina kun haluat ja niin paljon kuin haluat. Voit varata peliajan 7 päivää ennen peliä.

3) Osta kymmenen pelikerran sarjakortti. Sarjakortti on mainio valinta, jos pelaat kauden aikana hieman vähemmän. Se sopii myös osakkaalle, joka vuokraa pelioikeutensa. Sarjakortilla on kolme eri hintaa; SHG:n osakkaalle, SHG:n jäsenelle ja vieraspelaajalle. Olitpa näistä mikä tahansa, sarjakortilla saat kierroksen aina normaalia greenfee-hintaa edullisemmin. Peliajan varausaika riippuu siitä, oletko osakas, jäsen vai vieraspelaaja. Sarjakortilla voit leimata samaan lähtöön mukaasi myös yhden kaverisi. Sarjakortti ei ole kausikohtainen vaan on voimassa myös seuraavalla pelikaudella.

4) Osta yksittäinen greenfee aina silloin kun haluat pelata. Kierroshinta kaudella 2019 on 49 euroa molemmilla kentillä, arkisin ja viikonloppuihin. Poikkeuksena ovat primetime-ajat, jolloin greenfee maksaa 65 euroa. Primeaikaa on arkisin klo 15-17:30 ja viikonloppuisin ennen klo 12. Kun pelaat greenfeellä, voit varata peliaikasi kolme päivää ennen.

Valitsitpa minkä tahansa pelaamisen tavoista 1-3, sinun kannattaa samalla liittyä SHG:n jäseneksi. Jonkun seuran jäsen sinun pitää joka tapauksessa olla, joten mikset sitten juuri SHG:n! SHG:n jäsenillä on mainioita etuja ja seurassa on rento ja reilu meininki. Uudet SHG:n jäsenet saavat 2019 liittymisetuna 50 euron arvosta rangepalloja omaan harjoitteluunsa.

Kysy lisää SHG:n toimistolta: ma-ke klo 10-15, 09 439 37 112 tai toimisto@shg.fi