Varimportin juhlakisassa kokeiltiin kahden tiin kisalähtöä


Viime lauantaina Lakistossa pelattiin Varimportin 20-vuotisjuhlakisa, joka jäänee historiaan useammastakin syystä. Ensinnäkin: kisassa kokeiltiin ensimmäistä kertaa uuden Lakiston aikana samanaikaisia kisalähtöjä ykkös- ja kymppitiiltä. Toiseksi: palkintopöydän antimet saattoivat olla kisakauden houkuttelevimmat. Ja kolmanneksi: kisan Lakistoon järjestänyt Gitta Kauppi houkutteli paikalle monia hyviä naispelaajia.

SHG:n toiminnanjohtaja Mikko Salminen kertoo kahden tiin kisalähdöstä.

”Kenttähenkilökunta leikkaa ja hoitaa kentät aina ennen kisalähtöjä. Kun lähdetään kahdelta tiiltä, pitää hoitotöitä suunnitella ja resurssoida eri tavalla, jotta kisaajilla on hyvät olosuhteet ja työntekijät ehtivät alta pois. Tämä onnistui hyvin ja ajoitus meni nappiin. Iso kiitos siis kenttäporukalle,” Mikko toteaa.

”Pelaajien kannalta kahden tiin lähtö on hyvä juttu kisassa, jossa palkinnot jaetaan kilpailun päätyttyä. Odotusaika ei veny liian pitkäksi ja nyt olikin porukka hyvin paikalla loppuun saakka. Varmasti myös arpajaispalkinnot houkuttelivät jäämään,” Mikko arvelee.

Kaiken kaikkiaan Mikon mielestä nämä kahden tiin lähdöt onnistuvat hyvin ”keskikesällä”, kun aamut ovat valoisia ja kenttähenkilökunta pääsee ajamaan viheriöt hyvissä ajoin. Mikko toteaa myös, että pelaajamäärä on kahden tiin lähdössä kriittinen, sillä porukka pitää saada liikkeelle alle kahdessa tunnissa. ”Tunti ja viisikymmentä minuuttia näyttäisi olevan ihanteellinen aika saada kisaajat kentälle. Silloin ryhmät ehtivät toinen toistensa alta pois,” Mikko toteaa. Kokemuksen olivat kaiken kaikkiaan hyvät, joten saatamme nähdä vastaavaa lähtöjärjestelyä avoimissa kisoissa myös jatkossa.

Voittajat saivat valita palkintonsa muhkealta tuotepöydältä

Varimport satsasi juhlakisaansa näyttävästi. Kisan palkintopöytä oli varmasti yksi kesän ”kuumimpia” , sillä siihen oli katettu mm. Applen, Jawbonen ja Beats by Dr Dren tuotteita. Palkintojen yhteisarvo nousi useaan tuhanteen euroon. Palkintoja riitti siitä huolimatta vain muutamille, joten osallistujia hemmoteltiin myös arpajaisvoitoilla.

Ennen kisalähtöä tarjottiin pullakahvit. ”Haluttiin varmistaa, että kaikilla on riittävä hiilaritankkaus ennen kisarundia,” Gitta Kauppi toteaa.

Kilpailussa pelattiin scratch-sarja, hcp-sarja ja lisäksi jaettiin palkinnot pisimmistä draiveista ja lähimmäs lippua- kilpailusta.

Scratchissä palkittiin parhaat lyöntipelitulokset miehille, naisille ja junioreille. Miehissä – ja koko kisassa – parhaan lyöntipelituloksen teki Hannu Lahtela, (70). Naisten parhaan tuloksen teki HGK:n Karoliina Tiivola, (77) ja juniorikisan voitti Lari Nikkanen (80). HCP-sarjan, eli tasoituksellisen lyöntipelin voitti Ari Särkkä nettotuoksella 64. Nämä sarjojensa voittajat palkittiin upouusilla iPadeilla.

Muista palkintosijoista taistelivat miehet, naiset ja junnut rinta rinnan. Tässä kaikkien sarjojen muut voittajat:

SCR
2. Viitala Lauri, SHG, 75
3. Ruotsila Jukka, SHG, 77
4. Tolkki Jon, SHG, 77

HCP
2. Ihalin Rainer, SHG, 68
3. Ruotsila Veli-Pekka, SHG, 69
4. Pelkonen Ville, SHG, 69

Lisäksi palkittiin pisin drive miesten ja naisten sarjassa. Voiton veivät Pickalan Anna-Maria Lehtonen ja SHG:n Raine Stenberg. Lähimmäksi lippua kisan harjasi Tapani Tiusanen tiukalla 11. teiällä, tulos 4,65 m.

Voittajat saivat valita mieleisensä tuotteen palkintopöydältä, josta löytyi jo edellä mainittujen iPadien lisksi seuraavaa tavaraa:

2 kpl Beats by Dr. Dre Solo HD: valkoiset ja vihreät kuulokkeet, katuhinta 199€/kpl

http://www.varimport.fi/tuotteet/tiedot.cfm?id=6a76c6b6-554b-45c5-a537-b67c6df202b7

3 kpl Jawbone UP fitnessranneke, Black, katuhinta 129€

http://www.varimport.fi/tuotteet/tiedot.cfm?id=7bca1c40-6ad4-4c75-87d5-65561caaa8b2

1 kpl Novero Rockdale Bluetooth Stereo Headset

2 kpl novero Rockaway, bluetooth stereo headset, Black

1 kpl HeadBones – langattomat stereokuulokkeet, valkoinen

2 kpl Logitech OEM S-220 2.1 – PC-multimediakaiutin

2 kpl Dexim iGroove in-ear nappikuulokkeet iPhoneen, Green

8 kpl Noveron SOHO bluetooth-kuulokkeita

Palkintojenjaon jälkeen arvottiin pöytään vielä jääneet 11 tuotetta.

Varimport kiittää kaikkia kisaan osallistuneita ja toivottaa kaikki SHG:n pelaajat lämpimästi tervetulleiksi ostoksilla tai huoltoon Varimportin Malminkartanon liikeeseen.