Valitse SHG ja nauti Luukin ja Lakiston erilaisuudesta

Pelaa kaudella 2019 Luukissa ja Lakistossa! Kentät lukeutuvat pääkaupunkiseudun pelillisesti kiinnostavimpien kenttien joukkoon ja ovat erittäin hyvien yhteyksien päässä. Itse asiassa niin hyvien, että molemmille kentille pääsee myös bussilla. Lakistossa bussi tuo Helsingin keskustasta suoraan klubin eteen.

Luukin ja Lakiston kenttiä ylläpitää ja toiminnasta vastaa Suur-Helsingin Golf, 2015 50 vuotta täyttänyt perinteikäs golfseura ja 30 vuotta toiminut kenttäyhtiö.

SHG tunnetaan rennosta tunnelmasta, aktiivisesta toiminnasta ja urheilullisuudesta. Seura on yksi Suomen menestyneimpiä kilpagolfseuroja.

Kun liityt SHG:n jäseneksi, saat pelimahdollisuuden joko hankkimalla oman osakkeen tai vuokraamalla pelioikeuden nykyisiltä osakkailtamme. Osakkeen ostaminen ei ole huono ajatus, sillä hinnat ovat kohtuullisia ja myyjiä on jonkin verran liikkeellä. Myynti- ja vuokraustarjoukset löytyvät nettisivuiltamme, Kauppapaikalta.

Miksi kannattaa valita juuri SHG?

SHG:n jäsenmaksu vuodelle 2019 on 115 euroa. Jäsenmaksuissa on seurojen välillä eroja, joten kerrotaanpa, mitä saat tuohon hintaan.

SHG:ssä sinulla on vapaus valita kahden erilaisen kentän välillä. Koska kenttiä on kaksi, peliajan saaminen on helppoa ja varmaa. Jos hankit osakkeen, pääset varaamaan peliaikasi peräti 10 päivää ennen, ja kun vuokraat pelioikeuden, ennakkovarausmahdollisuutesi on silloinkin 7 päivää.

Jos sinulla ei ole vakituisia pelikavereita, voit huoletta tehdä varauksia mihin tahansa lähtöryhmään. Meillä on joviaali meininki ja lähdöissä on aina tilaa uusille kasvoille. Tutustuminen käy helposti ja pikemmin kuin huomaatkaan, sinulla on omia tiiaustuttuja, joiden seuraan on mukava mennä.

SHG:llä on ammattimaista opetus- ja valmennustoimintaa molemmilla kentillä. Kauden aikana järjestetään useita erilaisia kursseja, joilta voit hankkia joko greencardin tai hakea lisätaitoja. Varsinaisen pelikauden ulkopuolella järjestämme erilaisia pelimatkoja jäsenillemme.

Jos haluat kilpailla, arvostanet sitä, että SHG on pk-seudun aktiivisimpia kilpailujen ja tapahtumien järjestäjiä. Koska kenttiä on kaksi, kisoja voidaan järjestää muiden pelihaluisten siitä kärsimättä. Kesän kisaohjelmasta löytyy säännöllisesti järjestettäviä arki-viikkiksiä ja lähes joka viikonlopulta joku muu kisa. Ja SHG:n jäsenenä hyödyt edullisista kilpailumaksuista.

SHG:llä on hyvät ja aktiivisesti päivittyvät nettisivut, joita seuraamalla saat tiedon sekä tapahtumista että kenttien tilanteesta. Peliajat varaat helposti sähköisestä kalenterista. Kun käyt tykkäämässä seuran facebook-sivusta Koukussa golfiin, saat ennakkotietoja myös sinne.

Kaksi erilaista kenttää ja kaksi mukavaa klubimiljöötä

SHG on siitä harvinainen golfyhteisö, että siellä pääset nauttimaan kahden erilaisen klubitalon tunnelmasta ja kahdesta erilaisesta golfmiljööstä. Luukin ja Lakiston kentät sijaitsevat noin viiden kilometrin päässä toisistaan – toinen suojaisen metsäalueen sydämessä, toinen kauniisti kumpuilevassa ja avarassa maisemassa. Myös klubitaloja ja -tunnelmia on kaksi erilaista. Molemmilla klubitaloilla nautit ravintolapalveluista ja käytössäsi on pukuhuone- ja saunatilat.

Lakiston 18-reikäinen kenttä avattiin kesällä 2013 kokonaan uudistettuna. Kenttä valmistui alun alkaen vuonna 1990 ja sai viime vuonna uuden modernin ja maukkaasti pelattavan luonteen. Kenttä keräsi avautuessaan kehuja sekä tavallisilta klubipelaajilta että kisaajilta. Lay-outia ja pelillisyyttä ovat kiitelleet myös monet kenttäsuunnittelijat.

Lakiston klubitalon sisätiloja on kahden viimeisen vuoden aikana uudistettu ja ulkoterassia on laajennettu. Heinäkuussa 2015 pelattiin Lakistossa miesten ja naisten lyöntipelin Suomen mestaruuskilpailut. Tänä vuonna Finnish Tour vierailee syyskuussa Lakistossa.

Luukin kentällä on golffattu vuodesta 1967 lähtien, aluksi 9-reikäisenä ja vuodesta 1990 lähtien 18-reikäisenä. Luukki lukeutuu vanhojen hyvien kenttien kastiin ja tarjoaa golffarille nautintoja joka reiällä. Kenttä rajoittuu Luukkaan ulkoilualueeseen ja se on rakennettu ympäröivää luontoa ja maisemia kunnioittaen. Luukkiin tehtiin mittava perusparannus 2004-2006 ja kenttä on vuodesta toiseen ollut erinomaisessa pelikunnossa.

Tervetuloa onnellisten golffarien seuraan!

Meitä SHG:läisiä on tällä hetkellä lähes 1800. Parhaat suositukset ja kuvaukset kentistä ja seuran toiminnasta saat keneltä tahansa tästä porukasta. Nappaa siis hihasta golffaavia tuttujasi ja kysy, tuntisiko joku jonkun meikäläisen. Sitten vaan haastattelemaan!

Olet lämpimästi tervetullut SHG:n jäseneksi ja kentillemme pelaamaan!