Uusien Mimmien päivä sunnuntaina 13.6. Luukissa

Tämä on juuri sinulle, uusi SHG-Mimmi!

Kutsumme vuonna 2019 ja sen jälkeen SHG:n jäseneksi liittyneitä naisia tutustumaan toisiinsa iltapäivätapahtuman merkeissä. Tapahtuma järjestetään Luukissa sunnuntaina 13.6. klo 14 alkaen. Ensimmäisen tunnin ajan klo 14-15 tutustumme, rupattelemme ja nautimme suolaista piirasta kahvin kera. Klo 15 alkaen lähdemme pelaamaan, joko 9 tai 18 reikää, oman valinnan mukaan.

Koska kaikki eivät voi lähteä pelaamaan heti ykkösryhmään, järjestämme Luukin harjoitusalueelle pientä treeniaktiviteettia kolmesta alkaen. Osallistujat pääsevät koettelemaan puttitaitojaan, lähestymislyönnin tarkkuutta ja svengaavaa swingiä.

Tapahtuma on maksuton. Tervetulleita ovat myös pidempään SHG:ssä pelanneet mimmit, sillä heistä saadaan ”kokemusoppaita” uusille.

Ilmoittaudu tapahtumaan NexGolfin kautta tai caddiemasterille. Kaikille ilmoittautuneille varataan järjestäjien puolesta peliaika. Oman peliaikasi ja -ryhmäsi näet NexGolfin ajanvarauskalenterista perjantaina ennen tapahtumapäivää. Sunnuntaina paikan päällä voidaan säätää peliryhmiä, jos esimerkiksi jotku haluavat vaihtaa peliaikaa päittäin.

Tervetuloa!
Ladykapu ja naistoimikunta

PS. Jos et muista milloin olet alkanut pelata SHG:ssä – ei tämä niin tarkkaa ole, tule vaan!