Uudistunut viikkokilpailu Pärnu Bay joka päivä Lakistossa ja Luukissa.

SHG:n viikkokilpailukonsepti muuttui tälle pelikaudelle. Viikkokilpailuja pelataan edelleen seuran molemmilla kentillä: Lakistossa viikoilla 18-35 ja Luukissa viikoilla 22-35.  Viikkokilpailun kisakierroksen voi pelata vapaasti maanantaista sunnuntaihin. Viikottaisista kilpailuista muodostuu uusi koko kauden kestävä kilpailusarja. Molempien kenttien kilpailusarjojen parhaat pelaajat pelaavat syyskuussa finaalikilpailussa Virossa Pärnu Bayssä kokonaiskilpailun voitosta.

Viikkotasolla kilpailujen toimintamalli muuttuu seuraavasti: kisakierroksen voi pelata milloin tahansa maanantain ja sunnuntain välisenä aikana ja pelaaja voi pelata viikon aikana molemmilla kentillä useamman kisakierroksen. Näistä kierroksista paras sarjakohtainen tulos huomioidaan. Viikkokisojen tulokset julkaistaan seuraavan viikon maanantaina. Kisakierroksen hinta on aina seitsemän euroa.

Viikkokilpailujen sarjat, joita on yhteensä neljä, vaihtelevat kenttäkohtaisesti seuraavasti: Luukissa naiset ja miehet pelaavat omissa sarjoissaan pistebogia. Lakistossa taas pelataan lyöntipeliä tasoituksilla (teet 45 ja 56) sekä ilman tasoituksia takatiiltä (teet 51 ja 59), miehet ja naiset samoissa sarjoissa.

Kaikki Pärnu Bay viikkokikpailut ovat avoimia viikkokilpailuja. Viikoittain palkitaan kaikissa neljässä kilpailusarjassa viikon paras pelaaja. Pelaaja vastaa aina itse siitä, että hänen pelitasoituksensa on päivitetty ja ajan tasalla. Edellisen viikon tulokset julkistetaan seuraavana maanantaina.

– Tämän viikkokilpailu-uudistuksen ideana on saada uuden finaalitapahtuman kautta hieman lisää väriä viikkokilpailuihin. Toivottavasti myös luopuminen tietystä viikkokisapäivästä saa viikkiksiin mukaan lisää uusia pelaajia, nyt kun ei omia aikatauluja tarvitse virittää vain yhden viikkispäivän ympärille, kertoi uudistuksen ideoinut kilpailutoimikunnan puheenjohtaja Ari Tarkkanen.

Kokonaiskilpailusarja Pärnu Bay

Viikkokilpailuihin liitetään uusi koko kesän kestävä kokonaiskilpailusarja Pärnu Bay. Tähän kokonaiskilpailuun huomioidaan kultakin pelaajalta parhaat viikoittaiset sarjakohtaiset sijoittumiset 10 viikon osalta.

Viikkokilpailuista pelaaja saa pisteitä sijoituksensa mukaisesti formula periaatteella: ensimmäinen saa 50 p, toinen 40 p, kolmas 35 p, neljäs 30 p, viides 25 p, kuudes 20 p, seitsemäs 19 p, kahdeksas 18 p, jne…, 20:s saa 6 p. Loput pelaajat saavat kukin 5 pistettä.

Pärnu Bay -finaaliin 21-23.9.2018 pääsee mukaan kokonaiskilpailusarjan kolme parasta sarjoittain. Lisäksi syyskuun finaalimatkalle arvotaan touko-elokuussa yksi onnekas viikkokilpailija. Arvonnat suoritetaan viikon 36 alussa maanantaina 3.9. Jokainen tuloskortti toimii arpalipukkeena kuukausikohtaisissa arvonnoissa. Pelaaja voi voittaa arvonnoista yhden matkan.

Pärnu Bay:n syyskuun finaalimatkalle on mahdollista osallistua myös ostamalla kattava Pärnu Bäy -matkapaketti, joka sisältää laiva- ja bussimatkat, yöpymiset ja finaalin kisakierrokset. Matkalle voi ilmoittautua 9.9. mennessä sähköpostitse: toimisto@shg.fi. Matkapaketteja tulee tarjolle rajallinen määrä 350 euron hintaan. Muista jo nyt varata kalenteristasi mahdollisuus lähteä kokemaan Pärnu Bayn finaalin kihelmöivä tunnelma.

Pärnu Bay:n finaalin kilpailumatka Viroon 21.-23.9.

Pärnu Bay -finaalimatka starttaa perjantaina 21.9. klo 18.30 laivamatkalla Tallinnaan. Ensimmäinen yöpyminen on laivalla Tallinnassa ja aamupalan jälkeen matka jatkuu Pärnuun bussilla. Matkapaketti sisältää laiva- ja bussimatkat Pärnuun, pe-la yöpymisen ja aamupalan laivalla, majoituksen 2-hh Estonia Spa hotellissa ja 2 pelikierrosta finaalikilpailuineen sekä lauantaina myös lounaan kentällä. Takaisin Helsingissä ollaan sunnuntaina klo 21.30.

Finaali pelataan 36 reiän pistebogina. Finaalikisaan osallistuvat kaikki Pärnu Bay -matkaan lähteneet; sarjojen parhaat, arvonnoissa pärjänneet ja matkansa ostaneet. Kokonaiskilpailusarjan parhaat saavat finaaliin pisteitä seuraavasti: sarjan voittaja 3 p, kakkonen 2 p, kolmonen 1 p.

Bärnu Bay -finaalin paras voittaa matkapalkinnon seuran järjestämälle pelimatkalle keväällä 2019.

Tervetuloa pelaamaan Pärnu Bay -viikkiksiä Lakistoon ja Luukkiin!