Tule MimmiMaratonille lauantaina 21.7. – pelataan Lakisto + Luukki

Naisten kesän hauskin golfpäivä on lauantai 21.7. Silloin järjestetään MimmiMaraton, tapahtuma kaikille naisille, jotka haluavat ylittää itsensä ja viettää ikimuistoisen päivän. Maratonilla pelataan kaksi kierrosta saman päivän aikana, kahdella eri kentällä. Tapahtuma on avoin myös vieraspelaajille!

MimmiMaratonilla pelataan ensin Lakiston kenttä (yhteislähtö klo 8:00) ja kun se on kierretty, siirrytään pelaamaan Luukin kenttä (yhteislähtö klo 14:00). Päivä aloitetaan yhteisillä aamukahveilla Lakistossa ja kierrosten välissä tarjotaan lounas Luukissa. Kun urakka on ohi, kilistellään kuohujuomalla.

Maratonilla palkitaan kolme parasta pistebogeytulosta (yhteispisteet Lakisto + Luukki) ja kolme parasta scratch-tulosta (lyönnit yhteensä Lakisto + Luukki). Lisäksi on kolme erikoiskisaa, joissa palkitaan parhaat tulokset Luukin ja Lakiston reikäyhdistelmiltä. (Par 3; reikä 11 Lakisto+Luukki, par 4; reikä 12 Lakisto+Luukki, par 5; reikä 3 Lakisto+Luukki).

Ilmoittautumiset viimeistään torstaina 19.7. caddiemasterille tai NexGolfin kautta. Kisamaksu SHG:n jäseniltä 30 euroa (ilman pelioikeutta pelaavilta 45 euroa)  ja vieraspelaajilta 60 euroa.

Älä pelästy maraton-sanaa, sillä luvassa ei ole hikeä, kyyneleitä ja hiertymiä vaan skumppaa, naurua ja hyvää fiilistä.

Nähdään MimmiMaratonilla!