SHG-mimmien kausi 2021

Ladykapteeni ja naistoimikunta ovat rakentaneet mimmeille mahtavan kauden 2021. Tapahtumiin ilmoittaudutaan NexGolfin kilpailukalenterin kautta tai caddiemasterille.

Kauden avajaiset sunnuntaina 25.4. Luukissa

Kausi päästiin avamaan yhteisesti, koronatusvallisissa puitteissa. Kokoonnuimme Luukkiin sunnuntaina 25.4. klo 14:00 alkaen. Naistoimikunta otti tulijat vastaan, kohottelimme kuohuvia ja pelasimme naisten kesken!

MimmiKuppi starttasi toukokuussa

MimmiKuppi uudistui kaudelle 2021. Kupissa pelattiin edelleen paripelejä, mutta mukana oli myös ihan uusia pelimuotoja.

  • Toukokuu: Narukisa – Luukki
  • Kesäkuu: Ristipallo – Lakisto
  • Elokuu: Ysipallo  – Luukki
  • Syyskuu: Kolmen kopla – Lakisto

# Katso tästä peliohjeet!

Mimmit Treenaa 

Kaudella 2021 satsasimme treeneihin enemmän kuin koskaan ennen! SHG:n uusi Head Pro Hanna-Leena Ronkainen rakensi mimmeille upean treeniohjelman, jonka tavoitteena oli kannustaa meitä jokaista hiomaan taitojamme. Mimmi Treenaa –ohjelman kurssi-päivät olivat maanantai ja tiistai ja ne jatkuivat alkukesästä syksyn alkuun saakka.

# Tutustu treeniohjelmaan tästä.

Mimmien yö Luukissa

Pelasimme naisten kesken jo viidettä kertaa golfia läpi yön, lauantaina 5.6. klo 17 alkaen. Kun yö tummui,  pidimme pienen lepohetken ja palasimme kentälle taas auringon noustessa. Tukikohtana ja lepopaikkana toimi Luukin pukuhuoneen kerhotila.

Uusien Mimmien Päivä 

Järjestimme viime vuonna ensimmäisen Uusien Mimmien Päivän ja se onnistui yli kaikkien odotusten. Sama toistui 2021; kutsuimme parin-kolmen viime vuoden aikana seuraamme liittyneet naiset tutustumaan toisiinsa. Tapahtuma järjestettiin sunnuntaina 13.6. klo 14 alkaen Luukissa. Aluksi tutustuttiin ja rupateltiin kahvin ja piiraan äärellä. Kolmen tienoilla siirrryttiin treenaamaan ja  pelaamaan .

HeinäHassuttelu Luukissa

Heinäkuun ensimmäisellä viikolla, keskiviikkona 7.7.  hassuteltiin! Ensin pelattiin hauskat yhdeksän reikää ja sen jälkeen nautittii yhteinen illallinen Luukin terassilla.  

MimmiMaraton lauantaina 24.7. – Lakisto + Luukki

MimmiMaraton pelatiin jo kuudetta kertaa. Väliaikalähdöt. Avoin kisa. Kaksi sarjaa: pistebogey ja tasoituksellinen hcp. Myös paras scratch palkittiin.

MimmiDinnerin paluu – toivottavasti!

MimmiDinnerit saatiin alkuun kaudella 2019, mutta korona pilasi ilon kesällä 2020. Nyt otetaan menetetty takaisin, jos vain mahdollista. Dinnerit Lakiston klubiravintolassa.

MimmiMatka 4.-5.9.2021

MimmiMatka 2021 tehdään Saloon. Reissulla pelataan Wiurila Golf ja MeriTeijo Golf ja yövytään hotelli Fjalarissa. Matkan hinta on 165 euroa kahden hengen huoneessa ja 198 euroa yhden hengen huoneessa. Hinta sisältää golfkierrokset, majoittumisen, illan ruokailun ja aamupalan. Kyydistä Saloon jokainen huolehtii itse. Matka on myyty täyteen. Mukaan mahtui 25 mimmiä.

Eclectic käynnistyi toukokuun alussa, jatkuu syyskuun loppuun 

Eclecticissä kerätään kauden parasta tuloskorttia. Se järjestetään sekä Luukissa että Lakistossa. Parhaat palkitaan molemmilta kentiltä.

Mestikset ja reikäpelit naisille

Reikäpeleihin ilmoittautuminen päättyi toukokuun puolivälissä. Mestikset järjestettiin tuttuun tapaan elokuussa.

Kauden päätteeksi Mimmingit lokakuussa

Edellisen kerran Mimmingeissä matkattiin päiväksi Tallinnaan. Jotain hauskaa yritetään järjestää tällekin vuodelle, koronarajoitusten puitteissa!

Hyvää golfkesää kaikille mimmeille!
Ladykapteeni ja naistoimikunta