SHG-mimmien kausi 2021

Ladykapteeni ja naistoimikunta ovat rakentaneet mimmeille mahtavan kauden 2021. Tapahtumiin ilmoittaudutaan NexGolfin kilpailukalenterin kautta tai caddiemasterille.

Kauden avajaiset sunnuntaina 25.4. Luukissa

Olemme varanneet naisille spesiaalilähtöaikoja Luukkiin sunnuntaina 25.4. klo 14:00 alkaen. Naistoimikunta ottaa sinut  vastaan, pääset pelaamaan naisten ryhmässä ja kierroksen alussa sinua ja peliryhmääsi odottaa monta hauskaa yllätystä. Tule mukaan!

Tee ilmoittautuminen NexGolfin kilpailukalenterin kautta tai ilmoittaudu caddiemasterille viimeistään torstaina 22.4. Näet oman peliaikasi ja peliryhmäsi NexGolfista perjantaina, viimeistään lauantaina. Tule paikalle hyvissä ajoin!

MimmiKuppi starttaa toukokuussa

MimmiKuppi uudistuu kaudelle 2021. Kupissa pelataan edelleen paripelejä, mutta luvassa on ihan uusia pelimuotoja.

  • Toukokuu: Narukisa – Luukki
  • Kesäkuu: Ristipallo – Lakisto
  • Elokuu: Ysipallo  – Luukki
  • Syyskuu: Kolmen kopla – Lakisto

# Katso tästä peliohjeet!

Mimmit Treenaa 

Kaudella 2021 satsaamme treeneihin enemmän kuin koskaan ennen! Rakennamme yhdessä SHG:n uuden Head Pron Hanna-Leena Ronkaisen kanssa Mimmit Treenaa –ohjelman, jonka tavoitteena on kannustaa meitä jokaista hiomaan taitojamme. Mimmi Treenaa –ohjelman kurssi-päivät ovat maanantai ja tiistai ja kursseille ilmoittaudutaan opetuksen ajanvarauskalenterista.

# Tutustu treeniohjelmaan tästä.

Mimmien yö kesäkuun alussa Luukissa

Jo viidettä kertaa golfia läpi yön, lauantaina 5.6. klo 17 alkaen. Kun lähdemme pelaamaan, jatkamme niin kauan kuin näemme pimenevässä illassa pallon, väylän ja reiän. Kun yö tummuu kokonaan,  seuraa pieni lepohetki ja kentälle palataan taas auringon noustessa. Tukikohtana ja lepopaikkana toimii Luukin pukuhuoneen kerhotila.

Uusien Mimmien Päivä sunnuntaina 13.6. Luukissa

Järjestimme viime vuonna ensimmäisen Uusien Mimmien Päivän ja se onnistui yli kaikkien odotusten. Sama on nyt luvassa uudestaan; kutsumme parin-kolmen viime vuoden aikana seuraamme liittyneet naiset tutustumaan toisiinsa. Tapahtuma järjestetään sunnuntaina 13.6. klo 14 alkaen Luukissa. Aluksi luvassa tutustumista ja rupattelua kahvin ja piiraan äärellä. Kolmesta alkaen siirrytään treenaamaan ja  pelaamaan .

HeinäHassuttelu Luukissa

Heinäkuun ensimmäisellä viikolla, keskiviikkona 7.7.  hassutellaan! Ensin hauskat yhdeksän reikää ja sen jälkeen yhteinen illallinen Luukin terassilla.  

MimmiMaraton lauantaina 24.7. – Lakisto + Luukki

MimmiMaraton pelataan jo kuudetta kertaa. Väliaikalähdöt. Avoin kisa. Kaksi sarjaa: pistebogey ja tasoituksellinen hcp. Myös paras scratch palkitaan.

MimmiDinnerin paluu – toivottavasti!

MimmiDinnerit saatiin alkuun kaudella 2019, mutta korona pilasi ilon viime kesänä. Nyt otetaan menetetty takaisin, jos vain mahdollista. Dinnerit Lakiston klubiravintolassa.

MimmiMatka – tulossa 5.-6.9. 

Näyttää siltä, että korona suo, joten teemme mimmien syysreissun turvallisesti Suomessa.

Eclectic alkaa heti toukokuussa

Taas pääset keräämään kauden parasta tuloskorttia. Eclectic järjestetään sekä Luukissa että Lakistossa.

Mestikset ja reikäpelit naisille

Reikäpeleihin ilmoittautuminen päättyy toukokuun puolivälissä, olethan ajoissa! Mestikset järjestetään tuttuun tapaan elokuussa.

Kauden päätteeksi Mimmingit lokakuussa

Edellisen kerran Mimmingeissä matkattiin päiväksi Tallinnaan. Jotain hauskaa on tällekin vuodelle luvassa!

Hyvää golfkesää kaikille mimmeille!
Ladykapteeni ja naistoimikunta