Suosi sähköistä ilmoittautumista

Kisoihin ja tapahtumiin on kätevintä ilmoittautua NexGolf-järjestelmän kautta. Jos se ei ole mahdollista – olet esimerkiksi vieraspelaaja – ole yhteydessä caddiemasteriin, mieluiten sähköpostitse.

Ilmoittautuminen NexGolf-järjestelmän kautta

Kirjaudu sisään NexGolf – järjestelmään ja siirry kohtaan ”Kilpailut ja tapahtumat”. Listalta löytyvät kaikki ne kilpailut, joihin voit ilmoittautua sähköisesti. Klikkaa ilmoittautumisnappulaa ja anna lähtöaikatoive, jos sellaista kysytään.

Ilmoittautumisesi jää näkyville järjestelmään. Jos osallistumiselle tulee este, ilmoittautuminen perutaan ottamalla yhteyttä caddiemasteriin.

Ilmoittautuminen caddiemasterille

Jos kilpailuun ei voi ilmoittautua NexGolfin kautta – tai jos et ole seuran jäsen tai pelioikeutettu – ilmoittaudu caddiemasterille.

Sähköpostitse: caddiemaster.lakisto@shg.fi.
Puhelimitse: 0600 03388 (0,76 e/min+pvm)

Ilmoittautumisajat

Seuran sisäisiin kilpailuihin pääsee ilmoittautumaan heti kun niiden tiedot ovat näkyvillä kilpailukalenterissa. Avoimien kilpailujen ilmoittautuminen aukeaa viimeistään pari viikkoa ennen kilpailua, mutta monesti jo aiemminkin.

Ilmoittauduttaessa kerrotaan kotiseura ja tarkka tasoitus. Jos pelaaja ei ole ilmoittautumisajan puitteissa perunut osallistumistaan eikä hänellä ei ole hyväksyttävää syytä poisjääntiin, peritään kilpailijalta kilpailumaksu. Jos pelaajalla on useita poisjääntejä tai jos hän jää mestaruuskilpailuista pois, hänen osallistumisoikeuttaan kilpailuihin voidaan rajoittaa.

Kilpailujen alkamisajat

SHG:n kilpailut alkavat (ellei kilpailuohjelmassa ole toisin mainittu):

– avoimet kilpailut 18 reikää klo 9.00
– sisäiset kilpailut viikonloppuisin 18 reikää klo 8.30
– viikkokilpailujen lähdöt klo 8.00-19.00