Tarjoamme kaikenikäisille ja -tasoisille junioreille laadukasta, hauskaa ja liikunnallista tekemistä golfin parissa. Junioritoimintaamme ohjaavat arvot ovat yhteisöllisyys, hauskuus, urheilullisuus, taito ja leikki.

Talvella harjoittelu tapahtuu uudessa Vantaankosken Golfhallissa, jossa käytössämme ovat loistavat harjoittelumahdollisuudet golftaitojen, golftekniikan ja fyysisten ominaisuuksien kehittämiseen.

Kesällä toiminnassa mukana olevilla junioreilla on käytössä kaikkien kolmen golfseuran harjoitus- ja pelimahdollisuudet.

Valmennuksesta ja toiminnan sisällöstä vastaavat kaikkien kolmen seuran ammattivalmentajat, sekä valmentajien apuna toimivat seurojemme koulutetut ohjaajat.

Junioreiden harjoittelu tapahtuu taso- ja ikäluokkajoukkueissa. Joukkueet muodostuvat seuraavasti:

Tasoryhmät:

TASO 3

Vasta aloittaneet/vähemmän pelanneet (Green Card suoritettuna)

Taso 3 jatkaa toimintaansa samalla tavalla kuten talvella 2019-2020. Ohjatut harjoitukset pidetään yhden kerran viikossa lauantaisin aamulla/aamupäivällä. Harjoitusten kesto on 1h 15min. Tasolla 3 talvikausi alkaa joulukuussa ja päättyy huhtikuun loppuun. Talvikauden kuukausimaksu on 65€/kk.

TASO 2

Enemmän pelanneet (Future Red, Challenge, Elite, FJT)

Taso 2 toiminta muuttuu hieman talven 2019-2020 toiminnasta. Ohjattuja harjoituksia pidetään kaksi kertaa viikossa. Lajiharjoitusten lisäksi toimintaan lisätään ohjatut fysiikkaharjoitukset yhden kerran kuukaudessa. Ohjatuissa fysiikkaharjoituksissa pelaajille annetaan ohjeet omatoimiseen fysiikkaharjoitteluun.

Taso 2:n harjoittelupäivät ovat maanantai, keskiviikko (mahdollisesti torstai ) ja lauantai. Taso 2:n ryhmät harjoittelevat kaksi kertaa viikossa, joten osa ryhmistä harjoittelee maanantaisin ja lauantaisin ja osa ryhmistä keskiviikkoisin (tai torstaisin) ja lauantaisin. Tasolla 2 harjoituskausi alkaa marraskuun alussa ja kestää huhtikuun loppuun. Harjoitusten kesto 1h 30min. Talvikauden kuukausimaksu on 85€/kk.

TASO 1

Aktiivisesti kilpailevat/huipulle pyrkivät (FJT, FT, kansainväliset kilpailut)

Tason 1 toiminnan vaatimustasoa nostetaan. Tason 1 ryhmät on suunnattu pelaajille, jotka sitoutuvat golfharjoitteluun ja haluavat kehittyä pelaajina omalle parhaalle tasolleen. Ryhmään mukaan tulevat pelaajat haastatellaan. Haastattelun yhteydessä kartoitetaan heidän motivaation ja sitoutumisen taso tavoitteelliseen harjoitteluun.

Ohjattuja harjoituksia järjestetään kolme kertaa viikossa. Näistä kolmesta viikoittaisesta harjoituksesta kaksi on lajiharjoituksia ja yksi on fysiikkaharjoitus.  Taso 1 harjoittelee talvikaudella maanantaisin, keskiviikkoisin (tai torstaisin) ja lauantaisin. Tasolla 1 harjoituskausi alkaa marraskuussa ja kestää huhtikuun loppuun. Harjoitusten kesto 1h30min. Toiminnan kuukausimaksu talvikaudella on 135€/kk.

HUOM! Kuukausihinnat sisältävät Vantaankosken Golfhallin ja kuntosalin vapaan käyttöoikeuden myös ohjattujen harjoitusten ulkopuolisina aikoina.

Taso 1 aloittaa yhteiset harjoitukset marraskuussa 2020. Toimintaa järjestetään 11 kk vuodessa. Tasot 2 ja 3 aloittavat harjoitukset joulukuussa 2020. Toimintaa järjestetään 10 kk vuodessa.

Ikäluokkajoukkueet muodostetaan mikäli ikäluokassa on mukana vähintään 6 junioria.

Lisätietoja toiminnasta saat Markus Ervastilta, 040 588 8522markus.ervasti@shg.fi