SHG on aina ollut vahva junioritoiminnassa, mutta nykyään meno on vieläkin vankempaa, kun junnujen toimintaa suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä Nurmijärven ja Keimolan kanssa. Junnulla on sitä kivempaa, mitä kivempia kavereita ympärillä pörrää. Ja nyt niitä riittää!

Aloita golf

Milloin ja miten voin aloittaa? Kuinka SHG:n junnutoimintaan pääsee mukaan?

Aloita golf

Pelaajapolku

Katso tästä, mihin me SHG:ssä uskomme ja minkälaisten käytäntöjen kautta meillä opastetaan junnut alkuun ja autetaan heitä kehittymään.

Pelaajapolku

Harrastejunnut

Golfharrastus on kiva aloittaa ikätoverien kanssa. Harrastejunnuissa lapsi pääsee mukavaan porukkaan, saa kavereita ja oppii heti alusta alkaen lajiin ammattiopettajan vinkit.

Kunhan saamme tekstit valmiiksi, pääset tästä tutustumaan.

Kilpajunnut

Kun taito karttuu, moni nuori innostuu tiukemmasta treenistä ja kilpailemisesta. Sitä varten olemme rakentaneet vuoden ympäri harjoittelevat treeniryhmät ja tarjoamme mahdollisuuden kisoihin.

Kilpajunnujen toiminnasta tulee tietoa tähän.

Valmentajat ja toimikunta

Harraste- ja kilpajunnujen treenejä vetävät ammattivalmentajat kolmesta seurasta; SHG:stä, Nurmijärveltä ja Keimolasta. Kokonaisuutta kehittää ja koordinoi SHG:n PGA Pro Markus Ervasti ja SHG:n junnutoimikuntaa vetää Jorma Lammila.

Esittelemme heitä ja muita tärkeitä junnuihmisiä pian tässä.