Tervetuloa junioreiden peli-iltoihin!

NGK, KGV ja SHG järjestävät seurojen junioreille yhteisiä peli-iltoja elo -syyskun aikana. Peli-iltoihin kutsutaan kaikki green cardin suorittaneet juniorit. Poikkeuksena on Nurmijärven peli-ilta, johon voivat osallistua myös juniorit, jotka eivät ole vielä suorittaneet green cardia. Nämä juniorit pelaavat Par 3 -kentällä. Green fee ja osallistuminen ovat ilmaisia.

Tapahtumissa pelataan 9 reikää kahdessa eri sarjassa. Sarjoina ovat hcp. 0-20 ja hcp. 21-54. Hcp 0-20 sarjassa pelaamme henkilökohtaista pistebogia, mutta myös paras scratch -tulos palkitaan. Hcp 21-54 sarjassa pelaamme paripeliä, eli scramblea. Tässä sarjassa emme kilpaile, mutta parhaat suoritukset palkitaan. Nurmijärven peli-illassa on mahdollisuus pelata myös Par 3 kentällä mikäli ei halua osallistua ison kentän peleihin.

Aikataulu:

NGK               29.7               klo. 17:30 alkaen (ei tarvitse green cardia)

KGV               14.8               klo. 17:30 alkaen

SHG               5.9                 klo. 16:30 alkaen

SHG:n juniorit voivat ilmoittautua näihin tapahtumiin sähköpostitse Markus Ervastille (markus.ervasti@shg.fi). Kesän aikana yhdistetyissä harjoituksissa mukana olleet voivat ilmoittautua tapahtumiin suoraan yhdistelmäharjoitusten Nimenhuudon kautta. Tapahtumien ilmoittautuminen sulkeutuu 3 päivää ennen tapahtuman alkua.

Tervetuloa pitämään hauskaa ja tutustumaan muidenkin seurojen junioreihin!

Terveisin

Seurojen junioritoimikunnat