Klubitalot ja ajanvaraus suljettiin 15.10. – kentät ovat auki syyssäiden mukaan

Lakiston ja Luukin klubitalot ja kenttien ajanvaraukset suljettiin sunnuntaina 15.10. Molemmat kentät ovat pelattavissa syyssäiden mukaan. Kentälle mennään pallorännin kautta.

Luukin ja Lakiston pukuhuonetilat toimivat 15.10. jälkeen ovikoodilla, joka löytyy SHG:n jäsenkanavalta. Saunat ovat lämpiminä ja pukuhuoneet ovat pelaajien käytössä myös 15.10. jälkeen.

Kenttämestari päivittää kotisivulle tietoa kenttien poikkeavista aukioloajoista.

Myös kyltti lähtötiillä kertoo kentän tilanteen (auki/kiinni). Muistahan, että huurteiselle tai jäiselle kentälle EI saa mennä pelaamaan.

Lakistossa loppukauden lähdöt ovat ykköstiiltä ja nyt pakkaskauden alkaessa myös Luukissa ykköstiiltä. Luukissa 9. ja 18. reiät pelataan viheriöiden uudistustöiden vuoksi loppukauden talviviheriöille ja ysi on loppukauden par-kolmonen.

Pelaaminen Luukissa:

Kaikki pelaajat, niin SHG:n osakkaat ja pelioikeutetut pelaajat kuin vieraspelaajat kirjaavat nimensä Luukin miesten pukuhuoneen terassilta kansiosta löytyvään pelaajalistaan.

Greenfee-pelimaksut (20 euroa) vain käteisellä. Maksu laitetaan terassin ruskeasta postilaatikosta löytyvään maksu­kuoreen ja kuori pudotetaan pukuhuonerakennuksen päädyssä olevan oven postiluukusta sisään. Kuoria EI jätetä postilaatikkoon. Greenfee-maksukuoren numero merkitään selkeästi pelaajalistaan.

Tuloskortteja löytyy Luukista pukuhuonerakennuksen terassin postilaatikosta.

Pelaaminen Lakistossa:

Pelaajat kirjaavat nimensä klubitalon Rinnekodintien puoleisen oven vierestä postilaatikosta löytyvään pelaajalistaan.

Greenfee-maksut (20 euroa) vain käteisellä. Postilaatikosta löytyy myös maksukuoria. Maksukuori greenfee-maksuineen pudotetaan talon päädyssä sijaitsevan toimiston oven postiluukusta sisään.

Lakistossa tuloskortit löytyvät Rinnekodintien puoleisen pääoven viereisestä postilaatikosta.

Supergolfilla ja Kultakortilla pelaavat pelaajat merkitsevät Lakistossa ja Luukissa pelioikeuden perusteen listaan (Kultakortti 31.10.2017 saakka). SHG:n toimisto veloittaa Kultakortti-pelikierroksen pelaajalta jälkikäteen.

Ranget ja lähipelialueet:

Luukin ja Lakiston pallokoneet on jo suljettu. Rangeilla on kuitenkin vielä rangepalloja, joita voi kerätä omaan harjoitteluun. Huomioithan muut harjoittelijat palloja kerätessäsi/lyödessäsi.

Raikkaita syksyn pelikierroksia!