SHG:ssa vauhdikas kauden avaus – Luukissa siirrytään 5.6. starteissa 8 minuutin lähtöväleihin

SHG:n kausi 2021 on lähtenyt käyntiin todella vauhdikkaasti. Lakiston ja Luukin kentät avautuivat 16.4. ja reilussa kuukaudessa on 20.5. mennessä kenttiä kierretty jo 12.400 kierrosta.

Vertailun vuoksi viime vuonna samalla ajanjaksolla pelikierroksia pelattiin 11.150 kierrosta.

Viime vuonna SHG osakkeilla tehtiin 74 osakekauppaa, joista suurin osa tehtiin kauden päätteeksi. Myös alkuvuonna SHG:n osakkeella on tehty kauppoja vilkkaaseen tahtiin. Tänä vuonna on jo kirjattu 103 SHG-osakekauppaa. Toisin sanoen noin 150 osaketta/pelioikeutta on siirtynyt aktiivisten pelaajien käyttöön käynnistyneelle pelikaudelle.

– Olemme tällä hetkellä uusien haasteiden edessä eli miten mahdollistamme kaikille SHG pelioikeuden omaaville pelaajille riittävän hyvät pelaamisen mahdollisuudet, kertoo toimitusjohtaja Jarkko Raski.

– Ensimmäisenä toimena tulemme siirtymään 5.6. alkaen Luukin kentällä 8 minuutin lähtöväleihin. Tämä lisää Luukin kentän starttiaikojen kapasiteettia noin 60 pelaajalla/päivä. Luukin kenttä on nopea pelata ja uskomme että Luukin kentällä 8 minuutin lähtöväli tulee toimimaan hyvin ilman kentän ruuhkautumista. Pelaajat voivat omalla toiminnallaan edesauttaa pelaamisen sujuvuutta pelaamalla ”ready-golfia”.

Valvojat valvovat kentällä pelin sujuvuutta arkisin klo 13-18 sekä viikonloppuisin klo 10-15.

– Lakiston ja Luukin kentät ovat talvehtineet onneksi ilman suurempia talvivaurioita ja voidaan odottaa, että kentät tulevat olemaan lähiviikkojen jälkeen huippukuntoisia koko kesän. Meillä pelaajilla on oma vastuumme siitä, että kentät pysyvät kunnossa. Autetaan kenttätyöntekijöitämme ja korjataan alastulojäljet viheriöillä, paikataan lyöntijäljet väyliltä, sekä käytetään tiipaikoilla hiekka-astioissa olevaa korjaushiekkaa lyöntijälkien korjaamisiin, evästää Jarkko vielä kaikkia pelaajia.