SHG:n seniorit UAS:n reikäpeleissä

SHG oli arvottu UAS:n (Uudenmaan Alueen Seniorigolfarit) reikäpeleissä samaan lohkoon yhdessä Sarfvikin, Hangon ja Espoo Ringsiden kanssa.

Ensimmäisenä suuntasimme autojen nokat kohti Sarfvikia joukkueella Pirjo Sipronen, Pentti Karlsson ja Ari Vauhkonen. Peli päättyi tasatulokseen ja pisteet jakoon 3-3.

Seuraavaan peliin saimme vieraaksemme Hangon joukkueen Lakistoon. Peli päättyi meidän voittoomme pistein 4-2. Joukkueessa pelasivat Raili Nurvala, Erkki Kukkonen ja Raimo Lähdemaa. Näin kasassa oli 7 pistettä.

Viimeiseen peliimme saimme vieraat kaukaa Ringsidestä saakka ja jälleen Lakistoon. Peli eteni tasaisena loppuun saakka ja pisteet jakoon 3-3. Pelaamassa oli Pirjo Sipronen, Pentti Karlsson ja Raimo Lähdemaa. Näinollen SHG:n kokonaispistesaalis oli 10 pistettä.

Ensimmäinen lohkovaihe UAS reikäpeleissä on nyt saatu päätökseen ja tässä tulokset (voitosta 2 p, tasapeli 1 p ja häviö 0 p).

Voittaja Espoo Ringside 11 pistettä, toisena SHG 10 pistettä, kolmantena Sarfvik 9 pistettä ja neljäs Hanko 6 pistettä.

Emme siis hävinneet ainoatakaan ottelua., mutta pisteet eivät vaan riittäneet jatkoon. Yksi piste lisää viimeisessä ottelussa Espoo Ringsidea vastaan olisi vienyt jatkoon. Mutta se on jos.

Tänä vuonna emme päässeet tämän pidemmälle huolimatta tappioitta pelatuista otteluista. Suuret kiitokset kaikille pelaajille hienoista peleistä. Hyvää kesän jatkoa kaikille.

Terveisin joukkueen kapteeni Teppo Ollikka

 

Lisätietoa UAS:n reikäpeleistä TÄÄLTÄ.