SHG:n seniorit maailmalla tai ainakin Uudenmaan läänissä, UAS:n reikäpeleissä

UAS:n (Uudenmaan alueen seniorit) reikäpeleissä on mukana 32 joukkuetta 8:ssa lohkossa eli lähes kaikki Uudenmaan golfseurat ovat sarjassa mukana.

Ensimmäisessä lohkovaiheessa SHG oli arvottu pelaamaan ottelut Masteria (MGC), Hankoa (HG) ja Keimolaa (KGV) vastaan.

Taisto alkoi Masteria vastaan joukkueella Raili NurvalaTimo Ervasti ja Pentti Karlsson ja siitä otettiin pisteet kotiin 4-2.

Tämän jälkeen autojen nokat kohti Hankoa. Siellä meitä odotti Hangon joukkue aamukaffeen kera. Ja sitten pelaamaan, peli oli tasaista alusta loppuun asti ja pisteet tasan 3-3. Meiltä pelasi joukkueessa Pirkko AnderssonMatti Andersson ja Pentti Karlsson.

Kolmas koitos oli KGV:tä vastaan. Peli pelattiin Keimolassa. Keimola oli edellisenä vuonna kurittanut meitä, joten nyt oli revanssin paikka ja niin siinä tuli voitto, pisteet 5-1. Hyvä me. Pelaajina oli Pirjo SipronenMatti Andersson ja Ari Tarkkanen. Nämä pisteet riittivät lohkovoittoon. Voitoista kaksi pistettä kummastakin ja tasapelistä yksi piste.

Seuraavalle kierrokselle saimme vastaan Kullo Golfin joukkueen. Pelit alkoivat Lakistossa ja siellä otimme ohjat heti käsiimme ja jälki oli samannäköistä, voitto meille 6-0. Voiton takuupelaajat olivat Pirkko AnderssonMatti Andersson ja Ari Vauhkonen. 

Toinen ottelu pelattiin Kulloossa ja siellä samalla joukkueella joudumme hieman antamaan periksi ja voitto kulloolaisille 4-2. Meille tuli kokonaisvoitto 8-4 ja semifinaali paikka on meidän.

Semifinaalissa vastaamme tulee Peuramaan joukkue. Kuinka siellä käy, niin siitä myöhemmin.

Pysy kanavalla ja seuraa tilannetta UAS-sivuilta -> TÄÄLTÄ

Teppo Ollikka, joukkueen kapteeni