SHG:n Seniorien kevätmatka 2018 Italiaan – Castelconturbia

Keväällä 17.3. – 24.3.2018 SHG:n seniorit suuntaavat Italiaan Lago Maggiore -järven eteläpuolelle. Golf Resort sijaitsee mukavasti vain puolen tunnin matkan päässä Milanon lentokentältä. Hotellin oma hieno kenttä käsittää yhteensä 27-reikää.

Isot puut ja postikorttimaisemat Alpeille tekevät pelikierroksista unohtumattoman elämyksen. Matkan aikana pelataan myös lähistöllä Bogognon kentällä.

Matkat tehdään Finnairin suorilla lennoilla Milanoon. Viikolla on viisi pelipäivää. Tammikuussa 2017 uusittu hotelli sijaitsee golfklubin yhteydessä ja sillä on vain 19 huonetta, joten matkan täyttyessä on koko hotelli SHG:n pelaajien käytössä.

Matkan hinta on 1485 euroa per henkilö, jaetussa kahden hengen huoneessa. Majoitus yhden hengen huoneessa +140 euroa. Golfbägin kuljetus lennolla +40 euroa (meno-paluu).

Matkan hintaan kuuluu hotellimajoitusten ja lentojen lisäksi buffet-aamiaiset ja kuusi illallista, golfkenttäkuljetukset, 5 kierrosta golfia kahdella eri kentällä, opastetun päiväretken lähialueille, joka päätetään viininmaistajaiseen ja illalliseen.

Ilmoittautumiset Luukin caddiemasterilla olevaan ilmoittautumislistaan.

Tarvittaessa saat lisätietoja Marita Palanderilta: +358 45 2300 765 tai marita.palander (at) kolumbus.fi.

TÄSTÄ löydät tarkemman matkaesiteen.

Lisätietoja kohteesta löytyy myös täältä: www.golfclubcastelconturbia.it