SHG:n päättäjäiskisa Lakistossa lauantaina 21.10. Yhteislähtö klo 10.00

Golfkausi 2017 alkaa olla paketissa. SHG:n jäsenien ja osakkaiden pelikauden päättäjäiskisa pelataan Lakistossa lauantaina 21.10. Pelimuotona päättäjäiskilpailussa on mukavan leppoisa 3-h Texas scramble.

Kilpailussa on yhteislähtö klo 10.00. Kisainfo on kilpailuaamuna klubilla klo 9.30.

Joukkueen tasoitus on 10 % joukkueen slope-tasoituksien summasta.

HUOM! Kilpailuun ilmoittaudutaan Nexgolfin kautta yksittäin ja kilpailuun otetaan maximissaan 120 pelaajaa. Kilpailun arvonnassa ilmoittautuneista pelaajista muodostetaan 3-h joukkueet.

Viimevuotiseen tapaan kilpailun jälkeen klubilla vietetään kauden päättäjäisiä ruuan ja juoman parissa loistavassa seurassa, menneen pelikauden tapahtumia mieliin palautellen. Päättäjäisissä julistetaan myös SHG:n 2017 videolehti kuluneen pelikauden tapahtumista, kilpailuista ja henkilöistä.

Kilpailumaksua ei ole, mutta ruokailumaksu on 15 euroa per henkilö.

Päättäjäisiin voivat tulla myös he, jotka eivät halua osallistua päättäjäiskilpailuun. Ilmoittaudu silloin sähköpostilla seuran toimistoon torstaihin 19.10. mennessä: toimisto (at) shg.fi.

Menu:

Makkaralajitelma, saksalaista perunasalaattia, olutkanaa, haudutettua hapankaalia ja jälkiruuaksi pieni makea pala.
Ruokailumaksuun kuuluu myös yksi olut tai virvoitusjuoma.

Seutuliikenteen bussilla 345 pääset sujuvasti Lakistoon ja takaisin. Aikataulun löydät TÄÄLTÄ.

Kaikki SHG:n jäsenet ja osakkaat ovat lämpimästi tervetulleita!

Texas Scramble: Kaikki lyövät draivin. Paras pallo valitaan jatkolyöntiä varten ja pallon paikka merkitään. Se jonka pallo valitaan, putoaa pois jatkolyönnin suorittajien joukosta. Kaksi siis jatkaa. Jälleen valitaan paras lyönti ja sen suorittaja putoaa pois seuraavan lyönnin ajaksi, mutta draivin jälkeen odotuslistalle joutunut pääsee taas mukaan. Näin reikään saakka eli jatkoon valitun pallon pelaaja huilaa aina seuraavan lyöntivuoron. Väylällä ja raffissa pallo dropataan mailanmitan sisälle, esteissä ja viheriöllä pallo asetetaan tarkasti paikalleen.

Ja muistattehan, että Lakistossa scramble-kilpailun mies/nais -sekajoukkueet pelaavat kolmosen par nelosena ja ysin par vitosena. Joukkueen naisille on omat ’punaiset-tiipaikat’.