SHG:n nettisivut uudistuivat

SHG:n nettisivut ovat kokeneet ison muutoksen. Muutosta tarvittiin, koska toiminta on uudistunut ja sivujen on tarpeen uudistua sen mukana. Muutos on sekä visuaalinen että sisällöllinen. Tavoitteena on palvella omia pelaajia ja vierailijoita aiempaa paremmin.

”Muutosprojekti oli suuri homma, mutta kun katsoo tulosta, niin kyllä todellakin kannatti,” SHG:n toimitusjohtaja Jarkko Raski toteaa. ”Haluttiin tehdä näyttävä ja selkeä sivusto, jota on helppo lukea ja käyttää kaikenlaisilla laitteilla, isoista näytöistä pieniin puhelimiin.”

Uudistumisen huomaa ensimmäiseksi ulkoasusta, mutta sen rinnalla on uudistettu myös sisältöä.

”SHG on aktiivinen golfyhteisö ja sitä  haluttiin ilmentää aiempaa enemmän. Sivuilta löytyy omat osiot naisille, junnuille ja sennuille mutta haluttiin huomioida myös kaikkia muitakin innokkaita pelaajia ja rakennettiin uusi Aktiivit -sivu, josta löytyvät aktiiviselle pelaajalle tärkeimmät sisällöt ja linkit. Myös vierailijat on huomioitu omalla osiollaan.”

SHG on kasvanut ja menestynyt viime vuosina niin seurana kuin yhtiönäkin ja tämä näkyy sivuilla. Esimerkiksi Golfhalli esitellään ja hallin varauskalenteriin pääsee suoraan etusivulta. SHG Oy:n toimintaa ja taloudellista tilannetta esitellään sivustolla laajasti ja kansantajuisesti. Aiemmin Jäsenkanavan nimellä tunnettu avoin keskustelupalsta sai uudeksi nimekseen SHG-Kanava ja se löytyy päävalikon ”Toiminta” -alta. Uutuutena sivustolle on tuotu ”Myydään ja vuokrataan” -palsta, jolle nousevat Golfpörssiin jätetyt SHG:n pelioikeuksien myynti- ja vuokrausilmoitukset.

”Olemme halunneet uusilla sivuilla korostaa sitä, että meillä voi pelata monilla eri tavoin, mutta että panostamme erityisesti sitoutuviin pelaajiin, osakkaisiin ja pelioikeuden hankkiviin. Arvostamme pelaajia, jotka valitsevat SHG:n vuosi vuoden jälkeen uudestaan. Uusia sivuja tehtäessä ajateltiin erityisesti heitä,” Raski sanoo.

”Kiitokset sivuston uudistuksesta kuuluu isolle porukalle, mutta suurimman työn tekivät projektia vetänyt Pia Vilmi, sivujen toteutuksesta vastannut Hanna Mård ja palvelupäällikkömme Mikko Salminen. Terveiset pitää lähettää myös Juha Tuukkaselle, joka otti kesällä hienoja uusia kuvia kentistämme,” Raski toteaa.

”Uudistusprojekti ei ole vielä ihan finaalissa, sillä opetukselle avataan pian oma sivunsa, jossa on helppo katsella kursseja ja varata niiltä paikkoja. Uusi HeadPromme Hanna-Leena Ronkainen rakentaa opetuksen sivuja paraikaa,” Raski kertoo. ”Myös tätä pääsivustoa viilaillaan ja täydennetään lähipäivinä ja viikkoinakin. Palautetta otetaan mielellään vastaan!”