SHG:n kevätkokoukset torstaina 22.4. järjestetään etäkokouksina

SHG Ry:n kevätkokous ja SHG Oy:n kevätyhtiökokous järjestetään etäkokouksina torstaina 22.4.2021.

Huom! Kokous järjestetään etäkokouksina ja osallistuminen kokouspaikalla sallitaan  koronarajoitusten vuoksi vain kokousten toimihenkilöille.

Kokoukseen ilmoittaudutaan SHG:n Nexgolf toimintakalenterin kautta kuten ilmoittaudutaan kilpailuihin. Ilmoittautuneille lähetetään kokouksen Teams-osallistumislinkki sähköpostitse ilmoittautuneen jäsenen ja osakkaan Nexgolfin sähköpostiosoitteeseen. Sähköpostissa on tarkemmat ohjeet etäkokousjärjestelyistä. Tarkistathan että Nexgolfin sähköpostiosoitteesi on oikein.

Suur-Helsingin Golf Ry:n kevätkokous 22.4.2021 klo 18.00

Yhdistyksen kevätkokous alkaa klo 18.00. Kevätkokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen mukaan kevätkokouksessa käsiteltävät asiat.

Esitetään johtokunnan vuosikertomus, tilinpäätös sekä tilintarkastajien lausunto. Vahvistetaan tilinpäätös ja päätetään vastuuvapauden myöntämisestä johtokunnalle ja muille tilivelvollisille tai toimenpiteistä, joihin yhdistyksen hallinto kuluneena vuonna tai siitä annettu kertomus antaa aihetta.

Lisäksi käsitellään johtokunnan ehdotus Suur-Helsingin Golf ry:n kunniajäseneksi kutsumisesta.

Tarkempi kokousmateriaali: 2020 tilipäätös ja 2020 vuosikertomus löytyvät nyt SHG:n jäsenkanavalta, jonne jäsenet pääsevät kirjautumaan kotisivulta.

Suur-Helsingin Golf Oy:n kevätyhtiökokous 22.4.2021 klo 19.00

Osakeyhtiön kevätyhtiökokous pidetään yhdistyksen kokouksen jälkeen klo 19.00 alkaen. Kevätyhtiökokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen mukaan yhtiön kevätyhtiökokouksessa päätettävät asiat.

Esitetään osakeyhtiön 2020 tilinpäätös, käsittäen tuloslaskelman, taseen ja 2020 toimintakertomuksen sekä tilintarkastuskertomus.

Kevätyhtiökokouksen tarkempi kokousmateriaali: yhtiön tilinpäätös 2020 ja hallituksen katsaus vuoden 2020 toimintaan löytyvät nyt SHG:n jäsenkanavalta, jonne osakkaat pääsevät kirjautumaan kotisivulta.

Tervetuloa osallistumaan tiistaina 22.4. korona-ajan kevätkokouksiin etäyhteydellä!

SHG ry:n kevätkokouksen esityslista

SHG Oy:n kevätyhtiökokouksen esityslista