SHG:n kevätkokoukset pidettiin torstaina 3.5. Lakistossa

SHG ry:n kevätkokouksessa torstaina 3.5. klo 18.00 Lakiston klubitalolla käsiteltiin yhdistyksen sääntöjen mukaan kevätkokouksessa käsiteltävät asiat.

Kokouksessa toiminnanjohtaja Jarkko Raski esitteli kokoukselle 2017 johtokunnan vuosikertomuksen ja tilinpäätöksen.

Vuosikokous vahvisti yksimielisesti yhdistyksen 2017 tilinpäätöksen ja myönsi yksimielisesti johtokunnalle ja muille tilivelvollisille vastuunvapauden tilivuodelta 2017.

Osakeyhtiön kevätyhtiökokous pidettiin yhdistyksen kokouksen jälkeen klo 19.00 alkaen.

Kevätyhtiökokouksessa käsiteltiin yhtiöjärjestyksen mukaan yhtiön kevätyhtiökokouksessa päätettävät asiat.

Yhtiökokous vahvisti yksimielisesti osakeyhtiön 2017 tuloslaskelman ja taseen sekä myönsi yksimielisesti vastuuvapauden yhdistyksen hallituksen jäsenille ja toimitusjohtajalle.

Hallituksen katsauksen yhteydessä toimitusjohtaja Jarkko Raski kertoi osakeyhtiön taloudellisen tilanteen olevan hyvän. Yhtiö on käytännössä nettovelaton.

Yhtiökokous päätti C-osakkeen muutomaksuksi yhden (1) euron, vaihdettaessa SHG:n C-sarjan osake SHG:n A-sarjan osakkeeksi.

Yhtiökokous valtuutti myös aktiivisen keskustelun jälkeen yksimielisesti yhtiön hallituksen hankkimaan yhtiökokousta seuraavien 18 kuukauden aikana enintään 30 kappaletta yhtiön A-osakkeita vähintään yhden euron ja enintään nimellisarvon (168,20 euroa) mukaiseen hintaan. Ensisijaisesti hankinta tehdään kuolin – ja konkurssipesiltä sekä lääkärin pysyvästi pelikyvyttömäksi toteamilta osakkailta, mutta jos näitä hankittavia osakkeita ei ole valtuutuksen mukaista määrää, hankinta voisi tapahtua myös muilta osakkailta. Hankintaan on yhtiön kannalta painava taloudellinen syy (osakkeiden saanti aktiiviseen käyttöön, yhtiövastikkeiden turvaaminen jatkossa sekä pelioikeuksien vuokrahintojen turvaaminen). Jos osakkeita tarjotaan hankittavaksi enemmän kuin valtuutuksen määrä on, hankittavat osakkeet valitaan arvalla.