SHG:n kevätkokoukset pidettiin Lakistossa 8.6.

SHG ry:n kevätkokous ja SHG Oy:n kevätyhtiökokous pidettiin Lakiston klubitalolla maanantaina 8.6. Molemmissa kokouksissa oli paikalla Lakistossa parikymmentä SHG:n jäsentä ja osakasta. Lisäksi kokouksissa oli etäyhteydellä mukana yhdistyksen kevätkokouksessa kaksi jäsentä ja kevätyhtiökokouksessa kuusi osakasta.

SHG ry:n kevätkokouksessa esiteltiin johtokunnan vuosikertomus, tilinpäätös ja tilintarkastajien lausunto. Kevätkokous vahvisti yksimielisesti SHG ry:n 2019 tilinpäätöksen ja myönsi yksimielisesti vastuuvapauden johtokunnalle ja muille tilivelvollisille.

Lisäksi kevätkokous hyväksyi yksimielisesti johtokunnan esityksen yhdistyksen sääntöpykälän 3 muuttamiseksi, eli sääntöihin lisättiin uusi jäsenlaji opiskelijajäsenyys.

SHG Oy:n kevätyhtiökokouksessa esiteltiin yhtiön 2019 tilinpäätös, hallituksen 2019 toimintakertomus sekä tilintarkastuskertomus.

Kokous vahvisti yksimielisesti SHG Oy:n 2019 tuloslaskelman ja taseen sekä myönsi yksimielisesti vastuuvapauden hallituksen jäsenille ja toimitusjohtajalle.