SHG:n kevätkokoukset pidettiin etäkokouksina 22.4. – Ismo Stenbergistä SHG:n kunniajäsen

SHG ry:n kevätkokous ja SHG Oy:n kevätyhtiökokous pidettiin etäkokouksina Teams-järjestelmällä torstaina 22.4. Molemmissa kokouksissa oli etäyhteydellä mukana parikymmentä SHG:n jäsentä ja osakasta. Kokouksissa käsiteltiin kevätkokouksissa käsiteltävät asiat.

SHG ry:n kevätkokouksessa esiteltiin johtokunnan vuosikertomus, tilinpäätös ja tilintarkastajien lausunto. Kevätkokous vahvisti yksimielisesti SHG ry:n 2020 tilinpäätöksen ja myönsi yksimielisesti vastuuvapauden johtokunnalle ja muille tilivelvollisille.

Lisäksi kevätkokous hyväksyi yksimielisesti johtokunnan esityksen ja kutsui Ismo Stenbergin uudeksi SHG:n kunniajäseneksi. Ismo on pitkään uurastanut aktiivisesti SHG:n monissa kilpailutapahtumissa ja mm. parikymmentä vuotta SHG ry:n johtokunnassa, seitsemän vuotta seuran kapteenina ja vuoden seuran sihteerinä.

Yhdistyksen kokouksen jälkeen pidetyssä SHG Oy:n kevätyhtiökokouksessa esiteltiin yhtiön 2020 tilinpäätös, hallituksen 2020 toimintakertomus sekä tilintarkastuskertomus.

Kokous vahvisti yksimielisesti SHG Oy:n 2020 tuloslaskelman ja taseen sekä myönsi yksimielisesti vastuuvapauden hallituksen jäsenille ja toimitusjohtajalle.